Jump to content
GIGN Forum

Nespeejiigais PAGAMS


Surrounder
 Share

Recommended Posts

.1. Seerija

Neliels lauku ciematins. Beerzzinu gimenei piederoshaa smilsukastee speeleejas kaiminu beerni. Staasts ir par vienu no shiem beerniem - vina patieso vardu vairs neviens neatceras, tadel pagaidam sauksim vinu par Jaani. Pati Beerzinu gimenes atvase tajaa laikaa eed. Vinsh ir iespaidiiga persona - smilshukastes iipashnieks, paaris savus draugus vinsh ir ieceelis par vietniekiem, tie kontrolee situaaciju briidi kad vinhs pats nav klaat.

Vietnieki ( turpmak teksts s.k. admini ) ir launi - vini ir aizliegushi visiem ciema beerniem ( iznemot protams savus draugus) lietot jebkaadas forminas/spainiishus smilshu kuuku cepshanai. Kad Janis reiz uzcepa smilshu kuuku, izmantojot no maajaam liidzi panemto spainiiti, viens no adminiem to pamaniija un peec briitina Jaanim un vina svaigi ceptajai smilsu kuukai metaas virsuu 3 ar laapstinaam apbrunoti s.k. admini. par smilsu kuuku ta po, uzcept jaunu ir 20 sekunzhu darbs, probleemu radiija apstaaklis, ka viens no adminiem bija brunots nevis ar parastu plastmasas, bet gan ar dzelzs lapstinu. Un ne jau smilshu kuku vinsh ar sho lapstinu dauzija bet gan Jana galvu. Janis sabruka zeme. Pedejais, ko vinsh redzeja pirms aizveera acis bija admina seja, savilkta nirdzigaa smaidaa.

Jaanja maate patiesiibaa iipashi neuztraucaas nebeedaajaas - driizaak otraadi - "Iisteniibaa vinja vieplis man nekad nav paticis" vina teica viiram, "davai nododam shito beernunamaa, ko tur ar tik negliitu + veel tagad slimu kjeepaaties, kad buus briivs laiks uztaisiisim jaunu". Viirs tajaa laikaa bija iedzilinaajies zhurnaala "Laterna" jaunaakajaa numuraa un tikai piekriitoshi nonurdeeja. Taa nu Jaanis kluva par apalu, gariigi traumeetu baareni.

[To Be Continued]

Link to comment
Share on other sites

[Continuation]

Vinsh lasiija graamatas par Visumu, dabu un dziivniekiem...

Vinju diemzheel saukaaja par salaatu. Vinjam tas nepatika, taapeec vinjsh visiem atvainojaas. Pa televizoru bija iespeejams skatiities pokemonus. Vinsh taa arii dariija un katraa reizee skalji sauca:"Jaa Pikachuuu, jaaa". Vinjsh aizraavaas ar datoru pie kura vareeja pieiet katru dienu pulksten 13:00...

[To be continued]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...