spyker-cs Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 (edited) Sveiki! Vēlētos lūgt uz Pub xg! Daudzreiz ir tā ka salien kautkādi sīkie kas nevar aizvērties! Nu zinu ka pub ir daudz admini,bet ar xg jau sūdus nevar savārīt! Serverī tagad uzturos ap 12-00!! Apmēram tā! Admins Pulkvedis! Nick - Pirate Edited June 1, 2007 by spyker-cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Pirate....28h onlinetime.... Kads cits Tevi vel zina tipa bez Pulcha ? Un vel redzesim, kas Pulcim par to visu sakams. es saku Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 vaitad pubā nav diezgan daudz adminu?cik pa pusdienlaiku paskatos tad kāds no gign vienmēr spēlē,un domājams ka šie ar māk xg izmantot,un pie tam vēl visai operatīvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 gag ir gandrīz katram adminam, tāpēc šaubos par nepieciešamību tev viņu piešķirt Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 tu pats samērā bieži esi pelnījis gag. * un ar gagu tev pēc laiciņa būs par maz, tu prasīsi vēl un vēl, un vēl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 vispaar jau man nav ko teikt par vinju vinjsh man pieseejaas caur PM, bet es jau vinjam teicu, ka no mana vai kaada cita, iznjemot vadiibu, reca nav jeegas. taa pat nav arii jeegas no shii topika, nedos tev neviens neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 tad pie tā arī paliekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts