Bertuliinii Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Esmu izraknaajies visur ,bet nevaru atrast atradu tikai ,ka amx screen ,bet man vajadzeetu ,ko labu lai speeleetaajiem nav jaavelk no servera failus ! Vai arii proggramaa kas cs'aa nofo4ee aizdomiigo cilveeku un saglabaaa uz sava pc ! ! Zinu ka ir programmas kas detecto 4iiteri un bano ,bet man vajag lai vins uzraada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 SSC Anticheat uzploado screenus uz web... Banus krasi vai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 Jaa ,bet tad katram klientam vajadzees ss client! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 Banus krasi vai? Kur var nokachaat to SSC lai buutu savaa serverii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Skatiijos peec pamaciibas ! Man nekaa nesanaak ! Man vajadzeetu kautko liidziigu amx_screen ,bet lai uz mana pc saglabaajas bildes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted June 1, 2007 Report Share Posted June 1, 2007 izlabo to pluginu :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 1, 2007 Author Report Share Posted June 1, 2007 Es jau skatiijos .sma failaa ,bet tur nav vai pat es esmu tik stuulbs nevar atrast rindinu kur rakstiits ka vins saglabaa cstrike_lv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now