Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

karo4e ir tada lieta Man ir webserveris uz datora bet cs serveris iz uz cita es draugam taisiju addonu un gribeju izdarit ta lai ja vinjam ir tas addons un ja vins kadu serveri bao tad lai tas radas mana veb pie amxbaniem nu tad es taja addona samainiju 2 lietas admins_sql plugina tur kur bija jaizlabo tur kur man bija localhost es ierakstiju savu ip un sql.cfg tai faila ta pat izdariju tad gribeju to addonu izmeiginat uz sava servera un man konsule met sito

[AMXBANS] SQL error: can't connect: 'Host '87.110.27.3' is not allowed to connect to this MySQL server'

L 05/31/2007 - 13:22:35: [amxbans_4.3.1_lan.amxx] [AMXBANS] SQL error: can't connect: 'Host '87.110.27.3' is not allowed to connect to this MySQL server'

L 05/31/2007 - 13:22:35: [MYSQL] Invalid database handle 0

L 05/31/2007 - 13:22:35: [AMXX] Run time error 10 (plugin "amxbans_4.3.1_lan.amxx") - debug not enabled!

L 05/31/2007 - 13:22:35: [AMXX] To enable debug mode, add "debug" after the plugin name in plugins.ini (without quotes).

Tas nevaretu but tapec ka tur ir mana ip? Un es uz sava meiginu un ja bus draugam vis buss ok? Es pat meiginaju sevi ban kaut vai nesmu admins un man radas ka man ir imunitate!

amm dari kas rakstiits tur :-/ Redzi rada lai pievieno debug beigas pluginam jaizstas shadi

amxbans_4.3.1_lan.amxx debug

un vel man liekas pareizi nesi izmainijis sma failu parbaudi vai visu izdariji un nokompiile pa jaunu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...