NEO Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 pirms pc parinstaleshanas bij fps 100 stabili.... bet tagad pa retam aiziet lidz 100 leka kkur pie 30 -50 kads nezin kape ta ?? nevar vairs paspelet normali!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 pirms pc parinstaleshanas bij fps 100 stabili.... bet tagad pa retam aiziet lidz 100 leka kkur pie 30 -50 kads nezin kape ta ?? nevar vairs paspelet normali!!! patūnē configu. tapēc, pirms pc pārinstalēšanas vienmēr saglabā configu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO Posted May 30, 2007 Author Report Share Posted May 30, 2007 nevari ielikt savu configu!!! ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ja viņš ieliktu, tas mož īpaši neko nedotu, katram ir atšķirīgāki pc un nets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 man fps vienmeer leekaa no 40-60 . Un paspeeleet var labi. bet es gribeetu zinaat, kas tieshi tajaa config ir jaamaina lai palielinaatos fps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) man fps vienmeer leekaa no 40-60 . Un paspeeleet var labi. bet es gribeetu zinaat, kas tieshi tajaa config ir jaamaina lai palielinaatos fps? raxti cl_malielinat_manu_fps 1 Bet pa tēmu v_syn islēdz! ā ja tev moš bija fps 100 tad raxtti maxfps 100 vai kā tur bija! Edited May 30, 2007 by spyker-cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Ja viņš ieliktu, tas mož īpaši neko nedotu, katram ir atšķirīgāki pc un nets. Es nesaprotu, Tev sūdīgi ar saprašanu vai dzēris esi ? Lasīt māki ? Cilvēks raksta, ka pirms pc pārinstalēšanas viss bija ok!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Es nesaprotu, Tev sūdīgi ar saprašanu vai dzēris esi ? Dzēru vakar, šodien nē. Ja pa tēmu, arī pārinstalēju pc nesen un bija tā pati problēma, tāpēc atvainojiet par spamu, bet pāmēģini šo tutu, es pats nevilku jaunākos draiverus, atstāju tos kuri nāca orģināli līdz video kartei. Fps problēmas man nau vairāk, btw apskaties vai vertycal sync ir off, ja nezini kur to apskatīties spied uz deskopt labo taustiņu, Settings -> Advanced -> Tad ņem uzrakstu kur rakstīta tava video karte -> Performance & Quality -> un tur būs vertycal sync, ja ir on tad uzliec off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 uzinstalēji draiverus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 kads var pateikt ka var sekojosajai v-kartei v_sync izrubit ? Nvidia gForce 6600 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted May 31, 2007 Report Share Posted May 31, 2007 Nvidia gForce 6600 ? Hehe, man arī tā pati v-karte, tad nu... http://img296.imageshack.us/img296/9563/vkartezd0.jpg ceru kad palīdzēju, cerams redzami tie cipari ir ok , prosta steidzos, 1, 2, 3, 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now