slow hands Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) to Invaderu aka dauni arii vareetu naxrenizeet, taads videeji padaunisks daunis lawl, kabans normaals + tam siikajam arii drosme, es laikam buutu neemis viili no turienes, kad buutu ieraudziijis to monstru arii par to gana neesaashanu, domaaju, vinam tagad tiiri laba otmazka, varees pateikt, ka vecaaki atlaava nesaat ieroci, jo pa apkaimi klainoja agresiivi noskanjota gigantiska mezhacuuka un siikajam bija nepiecieshama pashaizsardziiba a lawl tanii macho dotajaa linkaa palasiet negatiivos komentaarus (lawl), dazhos taa var noreekties, iipashi tajos kur lielaakaa daljas sastaav no vaardiem fu*k Edited May 29, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Nezinu par sito pistoli, bet bisei ir TADS atsitiens, ka plecu kartigi sasit un domaju, ka ja sitadu mazu pistjuku jatur roka un jalaizh ara no tadam patronam ka automatam, tad atsitiens tads, ka roku varetu salauzt.. :/ Sitik milzigs kuilis bija kuilju dievs anime "princese mononokoe". AK dievs.. vins nosava kuilju dievu... ;((( Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Nezinu par sito pistoli, bet bisei ir TADS atsitiens, ka plecu kartigi sasit un domaju, ka ja sitadu mazu pistjuku jatur roka un jalaizh ara no tadam patronam ka automatam, tad atsitiens tads, ka roku varetu salauzt.. :/ Sitik milzigs kuilis bija kuilju dievs anime "princese mononokoe". AK dievs.. vins nosava kuilju dievu... ;((( Beefs beefij, vajag bisi kārtīgi piespiest pie pleca. tad nejutīsi atsitienu un plecs sāks sāpēt tikai pie kāda 50. šāviena, btw suķis labs, žēl, ka latvijā tik lieli neizaug Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Vispār, ja tā visu vēlreiz apdomā tur varētu būt vien feika lieta. Kaut kā negribas ticēt, ka tomēr tāds mazs apalītis to sivēntiņu nolicis ir, tēvs vienkārši gribēja dabūt vēl lielāku publicity, jo pašu tēvu noteikti, ka ātri aizmirstu, dēlu gan ne. Protams nav jau teikts, ka tā tas ir, jo Amerikā laikam viņi jau mācā bērniem turēt pistoles rokā pirms tie sāk staigāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 gribeju teikt to pashu ko samurays kad atsitiena nau ja piespiezh pie pleca!!! es tikai parasti aizmirstu muti attaisit kad shauju un ausis aizkriit nja ja nemak shaut ar bisi tad pat zilu aci var dabuut esmu veel shavis ar malkashku (mazkalibreni) taj vispar atsitiena nau par gaiseni pat nerunasim tetis no kaiminja nopirka gazes pistoli gribu ar to nomeeginat izshaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 žēl, ka latvijā tik lieli neizaug Tas tāpēc, ka tu apšauj visas cūkas jau viņu tīņu gados, un neviena nepaspēj tā noaugt ar taukiem un spalvām kā šis eksemplārs. Plus vēl Latvijas mežos laikam par maz radiācijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 No gazenes ir mazaks atsitiens neka no gaisenes vismaz man ta liekas vispar liekas ka ar plaukskjenem sautu... Vienu dienu braucu no peldes man blakus 2 siiki urlas viens izvelkt strokji ( gazeni ) tjip kruts ta beisi tagad visiem laikam ir ieroči... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 tetis no kaiminja nopirka gazes pistoli gribu ar to nomeeginat izshaut uzreiz varu teikt nekaa tur nav, tikai ausis sit ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now