Jump to content
GIGN Forum

Spectators

Recommended Posts

AcmE* said:
Man serverii pazuda kad ieej ieksaa nevar pievienoties pie spectators...

kaa var to izlabot???? smiliez.de_2538.gif

laikam allow_spectators 5

EDIT1 :

Tātad, lai serveris būtu pilnvērtīgs un foršs, vajag nedaudz viņu apstrādāt. Admin modu instalācija būs apskatīta zemāk. Šeit apskatīti tikai servera iespējamie parametri. Konfigurējas tie iekš faila server.cfg, kas atrodas zem cstrike direktorijas, kura savukārt atrodas servera instalācijas direktorijā. Iespējamie mainīgie un to apraksts:

* mp_forcechasecam (0/1/2 - pēc spēlētāja nāves viņš var: redzēt visus spēlētājus / tikai savas komandas spēlētājus / kur nomirst, tur paliek )

P.S.

njemts no worma pamaaciibas kaa taisiit serveri

Edited by QQ77izs

EDIT1 :

Tātad, lai serveris būtu pilnvērtīgs un foršs, vajag nedaudz viņu apstrādāt. Admin modu instalācija būs apskatīta zemāk. Šeit apskatīti tikai servera iespējamie parametri. Konfigurējas tie iekš faila server.cfg, kas atrodas zem cstrike direktorijas, kura savukārt atrodas servera instalācijas direktorijā. Iespējamie mainīgie un to apraksts:

* mp_forcechasecam (0/1/2 - pēc spēlētāja nāves viņš var: redzēt visus spēlētājus / tikai savas komandas spēlētājus / kur nomirst, tur paliek )

kads tam sakars ar spectator? srry par offtopic smiliez.de_2523.gif

Serverii uzrkasti konsolee komandu: amxmodmenu

Tad panem uz cipara 9 (more).

Pec tam Cvar settings (uz cipara 2).

Tad spied ciparu 9. (more) pec tam uz cipara 2 redzesi "allow_spectators". Un uzliec vinu uz 1.

That's all!

Edited by akec

akec said:
Serverii uzrkasti konsolee komandu: amxmodmenu

Tad panem uz cipara 9 (more).

Pec tam Cvar settings (uz cipara 2).

Tad spied ciparu 9. (more) pec tam uz cipara 2 redzesi "allow_spectators". Un uzliec vinu uz 1.

sitaa man nav kad nospied amxmodmenu bet es server.cfg ieraxtiju allow_spectators 1 un man paradijaas smile.gif

var sleegt wink.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...