Gest3r Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 esmu pats ar source NUKED taisījis web, nav nekā grūt bet ir laba pamācība Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
chakijz Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) hmm šito lietu arī labu zinu, ja nebūtu tu rakstījis- būtu es taisījis pamācību par šito Bet tomēr- laba pamācība Edited June 9, 2007 by chakijz Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrinjsh Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 hmm čākijz- piekrītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 (edited) Vēlējos pateikt ka Bertuliini jau ir paspējis tavu pamācību nozagt ielikt savā web pamainot pāris vārdus, pat nepieminot īsto autoru... Links uz pamācību: http://cs-proteam.oo.lv/forums/index.php?showtopic=2 pamainīti daži vārdi palasi un redzēsi ka zagta... Tālāk galā tiec pats... Nezinu kā nokārtosi bet es to tā neatstātu Edited June 9, 2007 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Es ieteiktu labāk webspell , jo ta gribi pamainīt tur template tur ir viegli un vēl kur ir outcome? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted June 9, 2007 Author Report Share Posted June 9, 2007 Links uz pamācību: http://cs-proteam.oo.lv/forums/index.php?showtopic=2 pamainīti daži vārdi palasi un redzēsi ka zagta... Tālāk galā tiec pats... Nezinu kā nokārtosi bet es to tā neatstātu Tagad zinu skypa pateicu itka kopetajs utt vin6 saka itka es ari kopeju :D:D vot tadi boti medz but Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted June 9, 2007 Report Share Posted June 9, 2007 Links uz pamācību: http://cs-proteam.oo.lv/forums/index.php?showtopic=2 pamainīti daži vārdi palasi un redzēsi ka zagta... Tālāk galā tiec pats... Nezinu kā nokārtosi bet es to tā neatstātu lol tur jau rakstiits pamaciba nemta no autora Gest3r ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) PALDIES UZTAISIIJU VISS KĀRTĪBĀ.... Ja būs kāds jautājums uzreiz prasīšu Edited June 10, 2007 by DJ_POGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 UHU jo pierakstiji kad pateicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 (edited) daa pamaaciiba ir ok pats bez gruutiibaam arii vinju vareetu izveidot eh... ganjau kaadam nuubinjam noderees bet lai tulkotu pa lv tur pat nav jaaiet tajos lang u.t.t var vnk ieiet webaa administrator area, peectam blocks managament tur spiezham edit uz taa ko gribat paartulkot piemeeram "server monitor" paarakstam paari piem servera monitors.. kad esam to visu kas tur ir paartulkojushi ejam atkal administartor area un spiezham menus managament un tur visu perfekti paartulkojam un vis buus bumbaas..+ nav nekaada mudiishanaas nuked rullez ;D bet pie lang arii ir daudzas lietas kuras vareetu paartulkot:) Edited June 10, 2007 by ap1n1s Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Kur var pievienot sadaļas piem. menu, search u.t.t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 Adminstration/menus management/velak nem to edit sava menu/novelc leja un bus add un pievieno tur ari var tulkot linkus nu piem no anglu uz lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
serzik Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) man ir jautajus !!! KA VAR UZLK KRIEVU VALODU laj varetu rakstit Russ valoda ???????????????? Edited June 11, 2007 by serzik Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Lol uzliec apakšā kur ir valodas uz RUS, un ieej sava web administratoru paneli un drukaaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobst3r Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 gester iedo savu skaype plzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_POGA Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 mobst3r skatos tu neesi īpaši atapīgs, vai arī vnk gribējās iespamot... Paskaties pamācības beigās tur ir viņa info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 VOVO un nah es tad beigas visiem rakstu to skyp nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 Jautajumi skypa un normali jautajumi nefiga nesapratu ko tiko paprasijat Link to comment Share on other sites More sharing options...
serzik Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 (edited) DJ Poga man nevajag mainit nosaukumu !!!! man vajag laj es varetu WEb rekstit ar Krievisko valodu jo vin6 tadu nevar radit!!! короче как сделать чтобы сайт понимал Русский язык !!! ??? 2. Ka var ustaisit lai WEb varetu ieka4at Video un lai tur pat varetu skatities Video 3. Ka izmainit (failus var pievienot ne lielaku par 2 mb ) ?? Edited June 11, 2007 by serzik Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-l-a-v-s Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 5)Tagad mums ir jaizpilda tabula visu atstajam tikai pie password ieraksta paroli kuru rakstijam kad appserv instalacija un pie databaze name rakstam tiko datubazes vardu ka piemeram es izvelejos csnuked. AHH Problemaa tadaa kad spied next izledz kautkads sudds una tmet atpakal help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
destiny-child Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Thx ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jancha Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 gribēju pajautāt kā ir ar karumzīmem nu kip gribu news latviski bet ņ vieta paradas ta burta kods ka lai izdara lai vins rada latviesu Ņ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gest3r Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Juu man skypa pa 6o problemu prasija vairak neka 20 cilveki paprasi ari varbut salabo6 jo tiem visadi npareizi sudini sataisiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sukim Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Tad kad es ieinstaleeju appserv+csnuked es restarteeju pc. Bet tajaa localhost lapaa nav nekaads English-send un instalation!! Ko man dariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sukim Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Tad kad es ieinstaleeju appserv+csnuked es restarteeju pc. Bet tajaa localhost lapaa nav nekaads English-send un instalation!! Ko man dariit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now