akec Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 (edited) Sveiki! Lieta tāda, ka šotdien (apmēram pirms 4h) sāka raustīties viss dators tai skaitā arī skaņa.. Viss izskatas apmēram tā.. Ieeju cs`ā un visa bilde raustas + skaņa.. Arī spēlējot cs man viss atskan vēlāk.. Teiksim es izsšauju lodi un pēc 1,2sec tikai noskan.. Tas nav tikai uz cs.. Tas ir uz visu datoru.. Ja man raksta kāds skype, tad kad parādas tas čats viņš raustoties parādas..Kas varētu būt pa vainu? Vienīgais ko šotdien esmu darījis uz datora ir spēlējis cs.. un nokačāju total sound recorder programmu.. vairāk neko.. Ceru, ka kāds zinās.. Paldies! EDIT: Man neraustas visu laiku tas ekrāns.. Tikai uz darbībām.. sēžot netā neraustas.. Vairāk man traucē tā skaņa.. Kad spēlēju cs nevar normāli uz skaņu paspēlēt un šaut arī ir dīvaini. Edited May 21, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 kā pats teici - pirms 4 stundām tas bij. pārgāja - esi laimīgs. man ar tā bijis tikai uz kādam 10 min mby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 uzspied ctrl+alt+delete un ieej processes un skaties kam ir vislielakais CPU ja taa ir kaada suudaini programma tad sleedz aaraa.. ja svariiga restartee kompi Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 (edited) rusty - nekas nav pārgājis. Megapiile - visām programmām ir 0 izņemot vienu svarīgu lietu kuru nevar noslēgt.. Un dīvaini vēl ir tas kad man pašlaik uz windowsa ir nolaists cs lejā es dzirdu visu kas tajā cs notiek. Staigāšana u.t.t. Kautgan tā nevaidzētu būt.. EDIT: Problēma atrisināta.. pie visa vainīgs bija total sound recorder 6.1.. Nebiju iedomājies, ka šī lietiņa varēja būt pie vainas.. P.S. Un nobeigumam lūdzu atsūta kāds pm kur var dabūt total sound recorder programmiņu.. Tādu kas nečakarē kompi. Edited May 21, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 myb antivīruss cheko kko. vai otrais try - moshka tev kāds iepisis kādu "labu failu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 iespejams tev ekrans ir sapisies un tapec tev vins vnk raustas man Man ta bija Varetu pameginat pagrieezit un kipas apstities vadus pie kontaktiem !. vnk . Bet talai neizrauj !> Ja kautkas mainas tad ir !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted May 22, 2007 Report Share Posted May 22, 2007 Nu bet loģika, ka būs pie vainas kautkāds sound recorders, ja pēc šīs programas uzinstalēšanas tieši 'sound' sāka čakarēties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now