Jump to content
GIGN Forum

Raustas :(

akec
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Lieta tāda, ka šotdien (apmēram pirms 4h) sāka raustīties viss dators tai skaitā arī skaņa.. Viss izskatas apmēram tā.. Ieeju cs`ā un visa bilde raustas + skaņa.. Arī spēlējot cs man viss atskan vēlāk.. Teiksim es izsšauju lodi un pēc 1,2sec tikai noskan.. Tas nav tikai uz cs.. Tas ir uz visu datoru.. Ja man raksta kāds skype, tad kad parādas tas čats viņš raustoties parādas..Kas varētu būt pa vainu? Vienīgais ko šotdien esmu darījis uz datora ir spēlējis cs.. un nokačāju total sound recorder programmu.. vairāk neko..

Ceru, ka kāds zinās..

Paldies!

EDIT: Man neraustas visu laiku tas ekrāns.. Tikai uz darbībām.. sēžot netā neraustas.. Vairāk man traucē tā skaņa.. Kad spēlēju cs nevar normāli uz skaņu paspēlēt un šaut arī ir dīvaini. sad.gif

Edited by akec

rusty - nekas nav pārgājis.

Megapiile - visām programmām ir 0 izņemot vienu svarīgu lietu kuru nevar noslēgt..

Un dīvaini vēl ir tas kad man pašlaik uz windowsa ir nolaists cs lejā es dzirdu visu kas tajā cs notiek. Staigāšana u.t.t. Kautgan tā nevaidzētu būt..

EDIT: Problēma atrisināta.. pie visa vainīgs bija total sound recorder 6.1.. Nebiju iedomājies, ka šī lietiņa varēja būt pie vainas..

P.S. Un nobeigumam lūdzu atsūta kāds pm kur var dabūt total sound recorder programmiņu.. Tādu kas nečakarē kompi. tongue.gif

Edited by akec

iespejams tev ekrans ir sapisies un tapec tev vins vnk raustas man

Man ta bija

Varetu pameginat pagrieezit un kipas apstities vadus pie kontaktiem !.

vnk . Bet talai neizrauj !> biggrin.gif

Ja kautkas mainas tad ir !.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...