Kaktuss` Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Labrit , sodien man galigi izbesija viena nieciga lietina, man nau garumzimes meiginaju visadi bet nau varat ludzu palidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Tew tilde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Lejuplādē Tildes Dator vārdnīcu un priecājies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktuss` Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 kads var but tik laipns un ielikt linku jo gogle nevareju atrast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 (edited) kads var but tik laipns un ielikt linku jo gogle nevareju atrast! DC++ ieeju un ieraksti tilde meklee ISO failu + serialo un miers uz DC linku varu iedot ja nav EDIT1: Tildes Birojs 2005+serial+Registry Fix+updeiti.iso Edited May 21, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktuss` Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 DC++ ieeju un ieraksti tilde meklee ISO failu + serialo un miers uz DC linku varu iedot ja nav EDIT1: Tildes Birojs 2005+serial+Registry Fix+updeiti.iso Ne paldies , no dc es neko sava muza nekacasu! Jo vienreiz jau virusu dabuju man pietika varat iemes web linku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 (edited) Ne paldies , no dc es neko sava muza nekacasu! Jo vienreiz jau virusu dabuju man pietika varat iemes web linku? nu speciaali tev kungam kursh domaa ka netaa viirusu nav uzliku uz sava HOSTA ... es piemeeram vispaar pat antiviirusu izdzeesu nahuj aaraa lai man kompis aatraak iet.. reizi meenesii iemetu atpakalj paarbaudiit kompi un ja ir tad izdzeeshu viisusus kopaa ar visu antivbiirusu... paldies dievan viirusu maz bijis.... vajag zinaaat ko kachaa un kur lien ... vaardu salikums Free sex nav nekas labs.. Edited May 21, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktuss` Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 nu speciaali tev kungam kursh domaa ka netaa viirusu nav uzliku uz sava HOSTA ... es piemeeram vispaar pat antiviirusu izdzeesu nahuj aaraa lai man kompis aatraak iet.. reizi meenesii iemetu atpakalj paarbaudiit kompi un ja ir tad izdzeeshu viisusus kopaa ar visu antivbiirusu... paldies dievan viirusu maz bijis.... vajag zinaaat ko kachaa un kur lien ... vaardu salikums Free sex nav nekas labs.. Es jautaju vai var ielikt linu nejau te kautkadu antivirusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 vinš nemāk aprīkoties ar dc++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 (edited) vinš nemāk aprīkoties ar dc++ vinjsh arii nemaak uzspiest uz linka kuru ieprieksh iedevu zem vaarda HOSTA nu tu i daunis blja... labi rakstiishu ameebu valodaa lai taadas arii saprot Http://192.168.3.117/tilde.iso uzspied vai iekopee un buus tev tilde... vai arii veelllabaak uzspied manaa ieprieksheejaa postaa uz vaarda HOSTA. un naakoshreiz panjem acis rokaas pirms dirst atpakalj.. Edited May 21, 2007 by QQ77izs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktuss` Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 vinjsh arii nemaak uzspiest uz linka kuru ieprieksh iedevu zem vaarda HOSTA nu tu i daunis blja... labi rakstiishu ameebu valodaa lai taadas arii saprot Http://192.168.3.117/tilde.iso uzspied vai iekopee un buus tev tilde... vai arii veelllabaak uzspied manaa ieprieksheejaa postaa uz vaarda HOSTA. un naakoshreiz panjem acis rokaas pirms dirst atpakalj.. DAUNIS ESI TIKAI TU JO TAJA HOSTA NEKA NAU IDIOT!!!! Lohs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 taisnība pats uzspiežu, a ''ihuenja'' never!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaktuss` Posted May 21, 2007 Author Report Share Posted May 21, 2007 taisnība pats uzspiežu, a ''ihuenja'' never!!! atrodi mani skype = kaktuss6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 UZMANIBU, SPIED MANI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted May 21, 2007 Report Share Posted May 21, 2007 Šī nav īstā vieta šim topicam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts