Sgt.M1kWo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 oo tomer jau divi posti ja tu nedosi mums balvas mēs tiesā tevi iesūdzēsim, ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 oo tomer jau divi posti ja tu nedosi mums balvas mēs tiesā tevi iesūdzēsim, ok? Jūs visi te vienmēr tik negatīvi noskaņoti? nepietiek jau, ka problēmu topikā viens par mani paņirgājās un sadeva nepareizu infu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 man ir negatīva atieksme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Jūs visi te vienmēr tik negatīvi noskaņoti? nepietiek jau, ka problēmu topikā viens par mani paņirgājās un sadeva nepareizu infu... Man liekas ka tas "Gign.lvADmin un Wayoroogsg' kaut kas tur,,, ir abi no 1 kompja ieregojoshies un grib lai 1 acc nobano ,bet otrs savac postus! PS.VARI NEKOMENTEeT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 L' date='May 20 2007, 17:30'] Man liekas ka tas "Gign.lvADmin un Wayoroogsg' kaut kas tur,,, ir abi no 1 kompja ieregojoshies un grib lai 1 acc nobano ,bet otrs savac postus! PS.VARI NEKOMENTEeT! Tak neviens cits no mana kompja nelogojas iekšā! UZprasi jebkuram adminam, lai IP salīdzina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Maybe Juus Draugi... 1 Dabu postus,otrs banu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Moderвtфri, klapзjiet ciet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 L' date='May 20 2007, 17:33'] Maybe Juus Draugi... 1 Dabu postus,otrs banu! Nu cik var stāstīt nu nevajag man tos jūsu debīlos postus, ja es gribētu postus vākt, sen būtu visur saspamojis kaut ko! es vienkārši neciešu, ka man dyrš virsū kaut ko par lētticīgiem idiotiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 L' date='May 20 2007, 17:30'] Man liekas ka tas "Gign.lvADmin un Wayoroogsg' kaut kas tur,,, ir abi no 1 kompja ieregojoshies un grib lai 1 acc nobano ,bet otrs savac postus! PS.VARI NEKOMENTEeT! tas ir 100% vinjsh ir pilniigs muljkis... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Vareetu tad shito rakstiit spama sadaljaa,bet labak vispar cita formuaa piemeram www.forum4idiots.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Kas jums visiem nepatīk , lai jau viņš laimē to savu HDD un dodas uz poda attīstīties. Tāpat šis ir viens liels joke kuru ar intresi var palasīt. 90%, ka 1337'ais admins ar to ākstu uz vienu roku. Edited May 20, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 es gribētu redzēt kā viņš saņems Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Ev[!]L Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) es gribētu redzēt kā viņš saņems A Ja Tomer Vinsh saka Patiesibu??? -- Da Ko Es Gvelzhu???Sry Par SPAM! Edited May 20, 2007 by Mr.Ev[!]L Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Nu cik var stāstīt nu nevajag man tos jūsu debīlos postus, ja es gribētu postus vākt, sen būtu visur saspamojis kaut ko! es vienkārši neciešu, ka man dyrš virsū kaut ko par lētticīgiem idiotiem 1.Aiztaisi muti un beidz priecaaties par to,ko nedabuusi 2.Lai kaads admins saliidzina IP adreses 3. 4. EDIT - Ban par to,ka uzdoevaas par vienu no adminiem un 4akareeja leetticiigus cilveekus Edited May 20, 2007 by TopFun Link to comment Share on other sites More sharing options...
waynerooney Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Pretīgie skaudīgie latvieši - tā skauž, ka kāds kaut ko labu dara, ka tik nodyrst Pretēji jums, es ticu, ka te visi admini, arī viņš ir godīgi un es varēšu piedalīties izlozē Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 kaa vinjsh var buut admins, ja vinjam pie member group ir member nevis admin. tu ar galvu arii draudzeejies?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QQ77izs Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Pretīgie skaudīgie latvieši - tā skauž, ka kāds kaut ko labu dara, ka tik nodyrst Pretēji jums, es ticu, ka te visi admini, arī viņš ir godīgi un es varēšu piedalīties izlozē niikulis ar potenciaalu uz kaarteejo padjobku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts