Jump to content
GIGN Forum

far cry

radler
 Share

Recommended Posts

man dc++ arii aatrums ir ap 20kB/s un man tas pie pakaljas...ka4aaju ko vajag un lai nav jaagaida pachato kautkur  wink.gif

vispar,man liekas,ka DC++ aatrums ir atkarigs nevis no tevis,bet no taa cilveeka,ko kura tu velc kaut ko....VAr jau buut ka es kluudos...

okey,ja tu seedi tur arpus valsts k-kur un atrod cilveeku,kas sez Riga,logiski ,ka tev nebus tur baigi lielais aatrums...

Edited by kill_me

Radler Ieteikums - Izmanto Emule !!!!

nu radikala gadijuma var izmantot warez saitus, tikai japrot atri izurbties cauri visam tam suuda pr0n, kas tur sabaazts.. nu, vai arii dazhi to nemaz nemegjinas dariit aatri wink.gif

vispaar, lai kachaatu no www saitiem, iesaku uzlikt download accelerator, ar to shitu var pauzeet un rezumeet downloadus, tas patiesi ir noderigi.

nu tu arii... DC+ tev nepatiika ka aizot offlainaa, aatrums mazs, ut.t.

eMule - vari kachaat vienlaiciigi no vairaakiem (ja tev ir baigais nets, tad aartums buus tiiri norm, jo kanaals ljauj), atrast var praktiski jebko, + ja palaizh eMule uzliek kaa sisteemas procesu, tad kachaasies neatkariigi no taa, kursh uusers ir ielogojies, maate, maasa, miiljaakaa vai tavs kakjis...

puis, iemaacies mekleet alternatiivas, jo ljoti daudz ko nevar atrast "internetaa" (caur http protokolu)

P.S. pameegjini ftpsearch, tas arii aizsit visu iespeejamo kanaalu

P.P.S. warez ir vieniigais variants kaa vari dabuut full games caur http, uzliec norm antiviirusu, pop-up killeri un mauc tikai

Edited by DuH

Es tev pateiktu, kur var nokachaat, bet daudziem neapteestiem cilveekiem tas saits nava jaazin... Tapeec meeginaashu tev iedot linku mirca, ja satikshu tevi tur...

Nosuutiju tev private message...

Edited by Dream

Nu tad bedzot Viens mazss Radleitis atrada sev issru draugu kas paliidzeja un nu vinsh ir laimiigs !!

P.S. Var sho topcku sleegt Ciet locked.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...