posmz Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Tātad, man ir problēma ar skaņu, visu redzēsiet bildēs... Šeit jūs paši izlasīsiet. Šeit redzat kā izskatās tas soun device vai kā tur bija... P.S. Biju nokačājis visus apdeitus window`am, bet tomēr skaņa pazuda pēc brīža, ā un man kautkāds errors metās kad eju wmp vai winamp`ā. Wmplayer`ā rādās izsaukuma zīmītes pie dziesmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) Ja man ir tas pats kipas un tev uzmet sadu te windows majaslapa un eroru ari sadu ka man apaksa atela. Man bija posts un taari neviens neatbildeja ludzu HELP !.... Man ir pilnigi tas pats !!... Edited May 19, 2007 by okey32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 PLus vell otrs atels !. Jop viena nesanaca ielikt !. Ta ir kautkada problema es nez !> Link to comment Share on other sites More sharing options...
walcc Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 ta man liidziig probleem.. Man kompii pazuda skanja.. raadaas ka nav skanjas chipa. Kaut kaads swiests. Itkaa uzinstaleeju wisus draiwerus, bet nekaa.. ja ir kaads gudrs cilweeks luudzu paliigaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 KAd tu peedeejo reiz iztiiriji kompi?...iesaku jo kad es saveejo neiztiiriiju bija visaadi gljuki. + atver kompi un paarbaudi vai vsp tur ir skanjas chips walcc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) man līdzīga problēma: kad iesledzu kompi, tad kad var izveleties Jūseri, tad lādējās, un tajā brīdi dažreiz nogļuko! nu kā: startējas, dažreiz ir skaņa, dažreiz nav tad vajg restartēt kompi! un tad iet skaņa! Edited May 19, 2007 by Sgt.M1kWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Sgt.M1kWo said: man līdzīga problēma: kad iesledzu kompi, tad kad var izveleties Jūseri, tad lādējās, un tajā brīdi dažreiz nogļuko! nu kā: startējas, dažreiz ir skaņa, dažreiz nav tad vajg restartēt kompi! un tad iet skaņa! Iespeejams Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Kompja tirisanai tam nav nekada sakara !.. Man tiko pilnigi jauns Intel Dual Core !. tas nav del netirumiem !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) Man ari bija sitada problema.. Iesaku kompi parinstelet pa tiro,tad viss oki doki... Edited May 19, 2007 by Dante594 Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Tu parinstaleji ??!!.. TAs nav gudri tur jav nav ta problema !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
walcc Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 nu Moins.. wisu laiku man bija skanja. pirms nedeeljas pazuda. ierubiju draiwerus un saka Nav atrasts skanjas Chips.. kompiiti iztiiriju wisus chipinjus iznjeemu un saliku atpakalj.. Tieshaam naf gudrinieku kas speetu paliidzeet??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 1) noperciet skanjas karti, nevis kkadu iebuvetu pasaules briinumu, kurs pec 500ntaas austinju dzheka iespraushanas skjobas un grozas un ta vel brinas ka pazud skanja, jo redz programma strada saistiba ar draiveriem - a ja draiveri neatrod devaisu tad kada proggramma??? 2) panjem piemuwi skanjas krati labak Pie MB proti to ljumiinija kluciiti kura ir daudz skanjas cauruminju - proti shitadu : tatad vinjam lodejumi ir ljoti shwaki vai ari kad ivadi vai kkas.. pamegjini vinjus pachamdiit un paspaidiiit, bet taa ar jutam .. nu ja nee tad otrais variants - proti nopirk skanjas kartiskanjas karte un par paris latiem ieguusi kautko vairak neka tukshas mucas skanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
okey32 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 dyversant . Laba doma . 1) ne paldies negribas pirkt 2) camfit savejo un grabstit kautkur ari negribas bet labi pameginasu meginats nav zaudets !. Bet pameginas pats vell kautko !. Ja atradisu risinajumu iepostosu !. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now