Jump to content
GIGN Forum

Enjoy The Loh

Guest enjoy
 Share

Recommended Posts

Guest enjoy

es vnk speeleeju, nearvienu nedirshos, pat runaajos knapi. A vecis peekshnji nomaina niku uz "Enjoy The LOH" un katraa raundaa man ar nazi ~90dmg.

nezinu vai varat vinju atrast, bet gribu BAN vinju zaban.gif

demo ielikshu liidz vinjsh paraadiisies.

P.S. 5raundi vismaz peec kaartas.

P.S.S. Laiks - saakot ar de_odigy ~0.50 tikko

vecis arii mani ~3reizies (liidz shim) novaaca, bet es pat KICK nevareeju vinju :/

Edited by enjoy

Jaaa bija labzzzz!Serveris bija pilns,sakaas mape odighy viss bija pilns!aizgaju uzpipot atnacu atpakalj,un serveris bija tikai 2cilveki!prasiju kas notika,kjipa kaut kads admins esot visus izbanojis un izkickojus vai cho ta takoja!Jasna!

Jaaa bija labzzzz!Serveris bija pilns,sakaas mape odighy viss bija pilns!aizgaju uzpipot atnacu atpakalj,un serveris bija tikai 2cilveki!prasiju kas notika,kjipa kaut kads admins esot visus izbanojis un izkickojus vai cho ta takoja!Jasna!

tu te kaut ko dirs chaliit

Guest enjoy

nja, kkas liidziigs bija. Man apbesiija tas Enjoy the loh, izgaaju aaraa, paseedeeju draugos, naaku atpaklaj - skatos viens kadrs skraida pa mapi biggrin.gif

DEMKA

Edited by enjoy

es vnk speeleeju, nearvienu nedirshos, pat runaajos knapi. A vecis peekshnji nomaina niku uz "Enjoy The LOH" un katraa raundaa man ar nazi ~90dmg.

nezinu vai varat vinju atrast, bet gribu BAN vinju  zaban.gif

demo ielikshu liidz vinjsh paraadiisies.

P.S. 5raundi vismaz peec kaartas.

P.S.S. Laiks - saakot ar de_odigy ~0.50 tikko

vecis arii mani ~3reizies (liidz shim) novaaca, bet es pat KICK nevareeju vinju :/

es atvainojos crybaby.gif

no demkas jēgas nekādas, jo tur nebūs redzams kā tu "nearvienu nesāki dirsties," jo hltv neredz dzīvo čatu.'

edit: ā nē, ir gan redzams, ka nabaga enjoy knapi runā un ne ar vienu nediršas, tikai tas ir iepriekšējā kartē de_vertigo

Edited by Purva-Zivs

Guest enjoy
es atvainojos crybaby.gif

no demkas jēgas nekādas, jo tur nebūs redzams kā tu "nearvienu nesāki dirsties," jo hltv neredz dzīvo čatu.'

edit: ā nē, ir gan redzams, ka nabaga enjoy knapi runā un ne ar vienu nediršas, tikai tas ir iepriekšējā kartē de_vertigo

TAS BIJI TU SESK??

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...