Guest enjoy Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) es vnk speeleeju, nearvienu nedirshos, pat runaajos knapi. A vecis peekshnji nomaina niku uz "Enjoy The LOH" un katraa raundaa man ar nazi ~90dmg. nezinu vai varat vinju atrast, bet gribu BAN vinju demo ielikshu liidz vinjsh paraadiisies. P.S. 5raundi vismaz peec kaartas. P.S.S. Laiks - saakot ar de_odigy ~0.50 tikko vecis arii mani ~3reizies (liidz shim) novaaca, bet es pat KICK nevareeju vinju :/ Edited May 18, 2007 by enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Jaaa bija labzzzz!Serveris bija pilns,sakaas mape odighy viss bija pilns!aizgaju uzpipot atnacu atpakalj,un serveris bija tikai 2cilveki!prasiju kas notika,kjipa kaut kads admins esot visus izbanojis un izkickojus vai cho ta takoja!Jasna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Jaaa bija labzzzz!Serveris bija pilns,sakaas mape odighy viss bija pilns!aizgaju uzpipot atnacu atpakalj,un serveris bija tikai 2cilveki!prasiju kas notika,kjipa kaut kads admins esot visus izbanojis un izkickojus vai cho ta takoja!Jasna! tu te kaut ko dirs chaliit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) Jaaa bija labzzzz!Serveris bija pilns,sakaas mape odighy viss bija pilns!aizgaju uzpipot atnacu atpakalj,un serveris bija tikai 2cilveki!prasiju kas notika,kjipa kaut kads admins esot visus izbanojis un izkickojus vai cho ta takoja!Jasna! nja, kkas liidziigs bija. Man apbesiija tas Enjoy the loh, izgaaju aaraa, paseedeeju draugos, naaku atpaklaj - skatos viens kadrs skraida pa mapi DEMKA Edited May 19, 2007 by enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 tu te kaut ko dirs chaliit Neviens neko nedirsh!Moshk tas biji tu,kas mainija dzekiem nickus un aizbaidiji visu tautu hvz!bet 1:00 no pilna servera palika tikai 2cilveki!10min laikaa!tas nava REALI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) es vnk speeleeju, nearvienu nedirshos, pat runaajos knapi. A vecis peekshnji nomaina niku uz "Enjoy The LOH" un katraa raundaa man ar nazi ~90dmg. nezinu vai varat vinju atrast, bet gribu BAN vinju demo ielikshu liidz vinjsh paraadiisies. P.S. 5raundi vismaz peec kaartas. P.S.S. Laiks - saakot ar de_odigy ~0.50 tikko vecis arii mani ~3reizies (liidz shim) novaaca, bet es pat KICK nevareeju vinju :/ es atvainojos no demkas jēgas nekādas, jo tur nebūs redzams kā tu "nearvienu nesāki dirsties," jo hltv neredz dzīvo čatu.' edit: ā nē, ir gan redzams, ka nabaga enjoy knapi runā un ne ar vienu nediršas, tikai tas ir iepriekšējā kartē de_vertigo Edited May 19, 2007 by Purva-Zivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 worm. kick pa TK nestrādā. vismaz man tā bij, kad ar trafik'u aka cepumu plosijāmies - šim baigā škrobe bij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 O jāāā tā ir liela, LIELA problēma, kad rusty mani atšāva kādas+5 reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 es atvainojos no demkas jēgas nekādas, jo tur nebūs redzams kā tu "nearvienu nesāki dirsties," jo hltv neredz dzīvo čatu.' edit: ā nē, ir gan redzams, ka nabaga enjoy knapi runā un ne ar vienu nediršas, tikai tas ir iepriekšējā kartē de_vertigo TAS BIJI TU SESK?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now