Jump to content
GIGN Forum

Paarbaudi savu IQ !

matrxx
 Share

Recommended Posts

JIPPII !! man jaabrauc artseeties uz Tvaika ielu vai arii jaakraaj nauda!!

Šķiet, vienmērīga satiksmes plūsma un savaldība pie stūres Tev ir sveši jēdzieni. Tev patīk palielīties blakussēdētājam par savām teicamajām spējām visus apdzīt, visur būt pirmajam, visus pārmācīt. Diemžēl Tev laiks ārstēties, vai arī krāt naudu. Jauni sodi par agresīvu braukšanu būs spēkā no 1.jūlija!

Tests apskatīts 1127 reizes

galjaa 18.gif

la la la

man :

Tu brauc pārdomāti un centies nereaģēt uz citu autovadītāju izaicinājumiem. Iespējams, tikai Tevis dēļ uz ceļiem vēl nav iestājies pilnīgs haoss! Kaut visi līdzinātos Tev! Atliek tikai nožēlot, ka pagaidām apdrošinātāji neizmaksā prēmijas tādiem, kā Tu.

nu kautgan es jau vispaar nebraucu bet nu rolleyes.gif

Tavs iemīļotais dziesmas moto, ?brauciet lēnāk pār tiltu, draugi? skan labi, tomēr nevajadzētu to uztvert vispārākajā pakāpē. Nebrīnies, ja citi autovadītāji žestikulē, draud vai Tev signalizē. Uzmanies- agresiju var izraisīt arī ar pārlieku miermīlību!

Tests apskatīts 1134 reizes

hehe

Šķiet, vienmērīga satiksmes plūsma un savaldība pie stūres Tev nav sveši jēdzieni. Tev nepatīk palielīties blakussēdētājam par savām teicamajām spējām visus neapdzīt, visur nebūt pirmajam, visus nepārmācīt. Diemžēl Tev laiks ārstēties, vai arī krāt naudu. (a mo6k jaanomaxaa vecie?)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...