Jump to content
GIGN Forum

Tu vs Cilveeks

}I{yk_
 Share

Vai jums tiik players ar nicku Cilveeks (bulletproof)?  

42 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Nu ko nu taa zhuk , nemaz tik slikts nav , besii vieniigais tad kad saak dirsties ne pa teemu , vai shaut gatheros saveejos , ja kaut kas vinjam nav pa praatam zaban.gif

Nu nervi netur , uznaak melnie , a pri4om tikai 2 varianti , buutu labaak kaadu viduscelju iemaucis ! nenobalosju ne par vienu.

Guest darek

Es nobalsoju par pirmo variantu , nejau es vinju dievinu bet , es uzskatu , ka vinjsh ir viens no Latvijas labaakajiem playeriem , un vinjsh arii mans draugs.Un vinjsh nemaz nav taads kaa te dazhi vinju apraksta.Labi varbuut vinjam dazhreiz mute par lielu , bet te shajaa forumaa un netikai , esoshajiem memberiem(75%) ir veel lielaakas mutes nekaa vinjam.

Nu taa es domaaju.

mute vinjam tomer samera biezhi ir par lielu, bet tas nav ipashi svarigi, jo tas ir samera smiekliigi, kad vinsh saak drsties laugh.gif

speelee vinsh patiesham ljoti labi un par vinja speletprasmi es vinju cienu. tagad gan vinsh ir aizraavies ar MU un vairs tik labi nespele (varbut apmeram tikpat labi ka es).

un }I{yk - tu man atklaati sakot arvien saac atgaadinaat pashu cilveeku (gan speeles gan pedejo sarunu zinjaa). labi gan ka neesi saacis atklaati lamaaties.

zhuk manas domas par tevi mainaas tu patieshaam saac atgaadinaat LOHU un dabas briinumu.

tev neapniik visu laiku cilvekam braukt virsuu? ko vinjsh tev izdariija? ak tu laikam esi baigas -> cool2.gif <-

smiliez.de_2428.gif taisa voti ar kaut kaadiem debiimiel atbilzhu variantiem ej maajas puis

vai arii NEE, Neon`. un nejaucies pa vidu teemaa, kur tu nevari lepoties ar ipashu kompetenci.

cilveek: ir ir tev tas skills, tik traki jau nemaz nevareetu kristies, tapec kaukad vajadzees sarunaat un pachekot smile.gif

tev jau brauc virsuu tikai tapec ka tu esi labs speletajs, bet ''siikais''. nu labi, un tu esi savulaik kaartiigi palaidis muti laugh.gif

bet pavei! - shie jau pat spEEdyam uzdroshinaas kautko teikt, taa ka shito lietu nevajadzeetu nopietni uznjemt, ljaudis vienkaarshi saakushi nervozeet.

Guest darek

vai arii NEE, Neon`. un nejaucies pa vidu teemaa, kur tu nevari lepoties ar ipashu kompetenci.

eusa_clap.gifeusa_clap.gifeusa_clap.gifsmiliez.de_265.gif

P.S.

Zhuk es domaaju , ka tu norm. geks bet tagad dry.gif

Edited by white-line

Teikshu kaa ir- jo vairaak zhuks uztraucaas par cilveeku[un kopsh saacis dirsties] ,jo vairaak vinjsh manaas aciis saak zaudeet savu ieprieksh ieguuto cienju

cilveeks-shkjiet kopsh tu vairs tik biezhi nespeelee cs ,esi kljuvis nosveertaaks cool2.gif Btw nebalsoju par nevienu variantu

Edited by vbyuer

nuja , manas domas ir gauzhaam sliktas par vinju (klasiskaa mutes palaishana un lieliishanaas)

es nezinu kaa citiem , bet visi , tieshaam visi grib cilveeku satikt un iedot pa purnu , neviens vinju nav redzeejis un saticis . Seezh katru dienu 10 h pie pc un jo vairaak seezh , jo dumjaaks kljuust.

Guest darek

UUUUUUUUU hache papa....

LOOL.

Gribeetu redzeet kaa tu iedod kaadam pa pieri........lame.....

Un ja tu esi tas lielais siteejs(loughing out loud) varam visu sarunaat.

Edited by white-line

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...