exe Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Jautājums jums šāds - Kāds nevarētu iedot, vai iedot vismaz linku kur var nokačāt normālu Trakeri ? Dabūju jau vienu no Outlaw.lv, bet viņam UPLOAD nezin kapēc kaut kas nešancē... Nevarētu kāds dāsns cilvēks viņu man aizšaut ? Būtu ļoti pateicīgs .. . P.S. ja nav gribētāju man izpalīdzēt, tad varbūt pateiksiet kāpēc Yoka Trakerim nestrādā UPLOAD ? tur ava tāda upload poga... kkas scriptos nava riktīgi ... Lūdzams palīdziet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Neloģiski uzrakstīji nokačāt trakeri izklausās, ka pats gribi taisīt trakeri bet pēc pārējā konteksta sapratu ko domā gribēji torentus dabūt ko caur Bitcomet laist ja? reku visi latvijas trakeri Edited May 7, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
exe Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 Nē, tu nosākuma saprati pareizi, es pats tiešām arī vēlos veidot Torentu Trakeri ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exe Posted May 8, 2007 Author Report Share Posted May 8, 2007 Paskatīšos .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now