diktators Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 (edited) ew nestridaties... ja kkas nepatiik ieksh XP liec lunux, ja gribi vistu, liec vistu, bet kada jega darit to, no kaa naw nekadas ipashas jegas? EDIT: Maybee jums arii katram cita versija, maybe jus vinu pat kartigi notestejusi neesat? nu labi es jau te saaku iet floodaa... Edited May 3, 2007 by diktators Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 ew nestridaties... ja kkas nepatiik ieksh XP liec lunux, ja gribi vistu, liec vistu, bet kada jega darit to, no kaa naw nekadas ipashas jegas? ja godiigi man nav ko striideeties vnk zinu ka vista ar win xp neatskiras tikai no bildiites bet ar daudz ko vairaak.. stipri vairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 to es arii zinu, un katram cilvekam kas vecaks par 10 gadiem butu jabut savam viedoklim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Lasot šo offtopic ..... mans viedoklis .... 1. Jebkurš microsoft ražojums ir bijis sakarīgs, tikai apmēram 2ivus gadus pēc iznākšanas ... apmēram tāds ir bug report & heal laiks ... 2. Visiem zināms - gribi normālu, stabilu serveri - izvēlies linux or freebsd 3. Vistu es varētu uzlikt kā 4to O/S sev uz mājas datora ... ir man i Gentoo, i Ubuntu i WinXP, kāpēc lai neuzliktu Vista .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now