Jump to content
GIGN Forum

Ko tu redzi paskatoties pa logu

macho
 Share

Recommended Posts

Teeks. Preciizi uz doto momentu es redzu kaukaadu koku, elektriibas shita buudeli un kaukadaas Maiznieciibas augstskolas (aa jaa pavaarskolas) forsho garo paviljonu kur tie kexi cep visaadus shitus. Veel, patlaban divi puisiishi njemas ap elektriibas maajeles jumtu. Oi, viens kaapj lejaa. Oho, noleca. Laikam nemaz tik augstu nebija. Pa to sakaino koku tur var uzkaapt. Uz elektriibas budkas shiis puses ir uzrakstiits tikai burts E. To budku meedz paarkraasot reizi gadaa. Zheel, jo agraak tur bija forshs seksa komikss uzziimeets taa ka visa shii maajas dalja vareeja to redzeet. Veel no mana pirmaa staava var redzeet daudz zaales kas aug pie maajas, celju kas iet gar forsho paviljonshitu un nedaudz kaada koka zarus tepat pie loga. Nav jau nekaads superskats jo paviljonshits ir priekshaa stadionam un celjam. Ak veel labajaa augsheejaa loga pusee var samaniit virs paviljonshita skurstenjveidiigu shitu kas ir forshajai meebelju fabrikai "Teikai". hvz kas tur tagad notiek..... nu ja. eee, siikie kaukaadus suudus atrada.... tagad njemaas ar shiem. Ak nu jaa, ik pa briidim kaads cilveeks vedot suni paiet logam garaam. Nu taa nekas iipashs...

smile.gif un jums?

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

no mana loga ir redzams tikai maajas iekshpagalms ar mashiinaam. ak jaa un preteejaa pusee asfalteetajam pagalmam ir maaja, kura ir pamesta (maaja - art noveau, iipashnieks nezinaams, bet aciimredzot gaida, kad buus izdeviigi to paardot, jo taadaam maajam cena kaapj ik pa stundinjai). veel mazliet debesis var redzeet. taapeec iipashi pa logu aaraa neskatos. ak jaa, citus dziivokljus arii var redzeet. piemeer zinu ka 6ajam nummuram arii ir pc pie loga, savukaart no preteejaa pagjika viens ir otrajaa un otrs ceturtajaa staavaa.

redzu ziimi "dodiet celju!"kas atrodienas vieta kur krustojas mazak svariigs celjsh(celjsh kas ved gar manu maju nu tad nogriezhas uz galveno) un galveno celju(celjsh kursh neved gar manu maju) O_O atverot otru aci redzetu arii milziigu kruumveidiigu koku kas aug manas majas prieksha cik vien sevi atceros. blakus kruumam augsheeja kaiminja zhigulis ko vinjsh reizi pa reizei megina piedarbinaat un reizem tas arii sanaak(talakais cik vinjsh tika bija lidz iepriekshminetajai "dodiet celju" ziimei(apmeram 65 metri) vel es redzu daudz beerzus.redzu autobusa pieturu preteja ielas puse. vieta kur es katru riitu seezhu tagad ir iekartojies viens makans bomzis tatad riit tur neseedeeshu. aiz pieturas buudas ir kaut kadu siltummezglu aku vaaki kuros reizeem ielien kaut kadi siichi ieksha. veel taalaak ir dzelzsceljsh pa kuru patlaban nekas nebrauc bet mees tachu varam izteloties pa to braucoshu nu skalji breecoshu elektri4ku ne? vel es redzu daudz mashiinas(man pie majas ir autostavvieta un taja tiesham ir mashiinas O_O) vel es redzu stavvietas sarga buudinju kursh patlaban skanas serialus sava televizora un droshi vien neredzetu ka kads zog mashiinu pat ja vinjsh to rautu prom ar helikopteru. OPAAAAAAAAAAAAA!!!! tiko piecelos kajas lai kartiga parredzetu visu un pamaniju ka zem loga paarojas divi sunji. butu man fotoaparats mobilaja vai digitala kamera varetu pievienot vienu karstu bildi bet diemzhel man tada nav tapec atkal naksies izteloties. sunji izdod diezgan kaitinoshas skanjas un pa cik logs ir valjaa es taas dzirdu.

tu jau esi uzbudinaats?

hm uz bridi saka likties ka viens no tiem sunjiem ir manejais bet ka tiko noskaidroju manejais tepat gulj. parastam ierindas cilveekam shie sunji neliktos nekas iipashs bet ar manu talredziibu, lielisko izteeli un piesardziigo dabu es sapratu ka vinji perina kaut ko sliktu. ko tieshi to man noskaidrot neizdodas jo truukst pieradijumu bet nu droshibas pec es vinjus nometaju ar abolu serdeem. un nu nonakam laikam pie peedeja priekshmeta mana redzeslokaa(pagaidam pedeja mosh vel piebiedrosies 3 suns vai vel kas labaaks jhatka.gif) tas ir laternas stabs kuram es ne reizi vien berniba biju meginajis sabeigt gaismekli bet tomer biju parak tizls lai to regulari izdariitu un arii man aatri apnika tureet uz augshu paceltu galvu un meginat mest randomus priekshmetus augsha.

nu protams ir arii garlaiciigais shits - sunjus staidzinoshi cilveki, vienkarshi staigajoshi cilveeki, degoshi bomzhi, garam braucoshas masihinas un zaale. tapec bus vien jabeidz

In next episode:

Es aprakstishu ko es redzu no savas istabas loga(tas sanak majas otra puse). un mazinjsh majieninjsh par to kas ir otra puse - tur ir pagalma miskaste jhatka.gif.

Tune in next time!

Taaks , paskatos laukaa pa datoristabas logu , Hmz saaksim ar tuvaako pie loga , redzu kaut kaadu priedi (hz kas , bet ar skujaam un chiekuriem cool2.gif ) , taaks kjipa celinji no dzelzsbetona plaaksneem , hmz , koki , vecaas labaas smilsh kastes ( labaakaas atminjas smile.gif , piemeeram kad viena siikaa eeda smishkastee atrastu suudu rolleyes.gif ) , kjipa skats uz pagalmu , redzu 2 maajas , veikala stuuri , nja , pie vienas maajas stuura notiek kaut kaada pjanka (studentu , btw, man skjiet ka katru vakaru tur vinjie iet o_0 ) , pie otras maajas stuura - kaut kaads meichu saiets , taalaak kaut kaadas privaatenes , hmz , veel biku taalaak , iela (oHo) , tad naak autostaavietshits , aa , un ja mees runaajam par celjaziimeem , pie staavietas ieejas ir ziime "caurbraukt aizliegts" , btw , atgriezjamies pie saakuma , nu man cits skatiishanaas virziens cool2.gif (izgaaju uz balkona (lodzhijas) ) , oHo , pie maajas 2 BMW staav , viena dzelzs betona plaaksne apziimeeta ar nepiedieniigiem uzrakstiem un ziimeejumiem , karo4 , no taa var maaciities wink.gif , taaks redzu veco labo uzrakstu ar kriitu uz maajas sienas (kjipa zem nojumes) kurhs veel nav nodzeests no kaut kaada 1997 gada smile.gif , btw , tur rakstiits "3 + 6 = " Un nev pabeigts XD , ka es saku , vienu dienu aizieshu un pabeigshu dry.gif , (kad zinaashu atbildi) , skatamies taalaak , labais , taa sauktaa - saapju siena (maajas siena) , tur mees parasti speeleejaam sveciites , jautra speele (viens vada (brinumainaa kaartaa shii ir speele kuraa visi grib vadiit , nekaa citaas) un paareejie pie sienas , jaanjem vadiitaajam bumba rokaas un jaatraapa kaadam kas pie sienas wink.gif , katram jaaizciesh 3 naaves (traapijumi) un skeleta sabrukums (peedeejais traapiijums) , un tad cilveeks ir briivs no mociibaam ) , taalaak , benziina baakas (Nu taas lielaas) , man skjiet ka tur Dinaz glabaa naftu , paskatoties veel vairaak uz saaniem , ieraugu cukurfabrikas skursteni , taaks , paskatoties pavisam uz otru pusi , redzam , pag pag pag , tikko pamaniiju 2 meitenes (kaut kaadas pagalma siikaas) , un viena staaveeja roku starp kaajaam ielikusi un kaajas saspiedusi kopaa , un smeejaas o_0 , atgriezjamies pie - redzam RAF ruupniicas paliekas , aa , un tikko caurstaigaaja pagalmu , skalji bljaudami , preteejaa pagalma urljiki , taaks , veel uz priekshu skatoties redzu taas pashas miskastes XD , (btw , tur valda viens bomzis vaardaa Igars wink.gif ) , veel taalaak ,vilciena sliedes , uuun Mezhs smile.gif

Ienjemshu labu tradiiciju un par otru pusi (ne-pagalmu cool2.gif ) staastiishu veelaak , jo nav laika wink.gif

es redzu pretiigo kaiminja maaju paari ielai un tikpat pretiigo izdangaato, bedraino ar paaris brugjakmenjiem vietaam ielu......

kaiminja maajai ir riebiigs skurstenis un pa vidu vel kautkaada notektruba izliidusi.....vel redzu maaju kru ljergu paardod

paaris zhagatas kas lidinaas apkaart......

nu taa ne paaraak daudz aa nu vel redzu kautkaadu koku galotnes kas reegojas paari kaiminja maajai

vai man tak vel otrs logs ir---redzamais---

redzu kaiminja garaazhas durvis, beerza zarus kas nokaraajushies shuupojas veejaa...redzu kautkaada smirdiiga auga ar ko man vis maaja apaugusi zarus pie loga, vel ir pie kaiminja maajas kautkaada smirdiiga balta truba...nu vel jau riebiigais zaljais zhogs kas mani atdala no kaiminja un debiils peleeks deelis kas piesists lai zhogs nepashkjiistu biggrin.gif

vel redzu taalumaa vel kautkaadu kaiminju shkjuunja jumtu uz kuru kakji meegina viens otru izvarot...

Seezhu pie datora un redzu: Vienu maajinu ar zalju jumtu, taa kaa pirms maajinjas ir Seeta, pa to meedz staigaat visaadaas modeles(kakji, resni, tievi, ar asteem, bez asteem u.t.t.) Redzu veca skjuunja atliekas kur savulaik speeleejamies, Bija iekaartots galdinsh, kreeslinji, bet tagad tas ir nojaukts un varu tikai gremdeeties atminjaas. Ja pastaas nedaudz pa kreisi, redzu ugunsdzeeseeju maaju ar daudz skjuunjiem. Taa kaa pirms vinja atakl ir mana seeta, meedzu parasti visaadus suudus mest paari, piem. visas lapas kas rudenii ir sagraabtas. + Es veel izmantoju tos skjuunus, lai kljutu tarzaans, visaadi raapot, vieniigi ar katru gadu kljuust arvien biistamaak, jo vinji saak brukt. Ja kaadam vajag traktoru riepu, un veel visaadaas saruuseejushas lietas tad saucat mani gan jau izvediisim. Veel ko var piemineet par sho maaju, ka buutiiba sheit var atrast daudz dazhaadas leetas lietas, piem. Gumijas, kaut kaadu atsleegu deeliiti, uzgrieznja atsleeegas u.t.t.

Bet ja mees skataamies pa labi no loga, tad redzam roozaa maaju, pa kuru meedz skraidiit visdazhaadaakie iemiitnieki, piem. vaaveres, zhurkas. Un tajaa maajaa dziivo meiteniite, kur es ar limp gribeeju piemaniit ka vinjas pagalmaa ir daargumi, aatri iegaaju maajaa uztaisiiju daargumu karti un gatavs ar domu izkraapt 50 santiimus taakaa zinot vinjas maka staavokli es vinjai tos atdevu.

njaa , man te paveras iipashs skats . Liela baaze (paviljoons or smthng) ar visaadiem shitu veikaliem (mazuljiem , tehnikas utt..) divas briinishkiigas garaazhas ar "mieriigajiem" vilkusunjiem pie garaazhas seetas , stulbu krustojumu (uz kura katru meenesi notiek 10 avaarijas un ir viens bojaa gaajushais) , nu bet protams T-Market , 2 Statoilus , arii veikalu mego ...

no 13 staava paveras jauks skats , kopumaa njemot smile.gif

Redzu autostaavietu,paaris kokus,shitaino skolu,ielinju un urlas zaban.gif aa nee kkas pie acs pielipis....Veel redzu blokmaajas,daudz blokmaajas

Edited by vbyuer

macho cool2.gif , Un cik jaukas smarzjas naak no cukurfabrikas rudenii zaban.gif , man pie maajas ozh , a kaa tad ir tiem kuriem gandriiz vai pagalms skaitaas cukurbieshu glabaatava (nu saved no laukiem un saber laukaa lielaas kaudzees) , un kad jaaiet rudenii uz staciju vispaar vaaks ! zaban.gif

l1mp tu gadijumaa neesi no liepaajas /??

prikinj atceros ka kaadreiz sen dziivoju zaljaa birzee un tur ka no shules vanda ar busu no otra pilseeetas gala uz maju tad taa i iesseezhaas tajaa busaa kas pirmais naak un brauc lidz cukurfabrikas krustam un gaida kad naaks 6ais vai 9ais kas vediis peedeejo gabalu....un tad tur staav un smird no taam cukurbieteem + vel prikinj taada upiite siika notekuudenju bija un ar draugu izdomaajam to pieturu nosaukt par " smirdiigaas upiites " pieturu !! taagad atceroties var pareekt...

nu sorry bishku offtopic bet tas reaali reeciigi ir tiem kas zin to vietu

un varbuut citiem ar...

a vot ko es te vaacijaa redzu (no radler istabas gan, kautgan no manas istabas tas pats skats), taa nu luuk slinkums daudz staatiit... maajas... garaazhas... logi ... trepes... mashiinas.. dazhi koki.. kruumi ... iela... nu vot taa kaukaa...

aa nu vot mosh veelaak nofocheeshu arii sho skatu biggrin.gif

Edited by anfisa

Guest hippucis

nu ta saaksies lielie romaani smile.gif nu es redzu dazus bomziisus stuulbu maju kokus bez lapaam ielu pudeles OZOLU no riitiem nu tas taa he hee bet skats tads nu nav tik briesmiigs nu man jau patiik. kadreiz dzivoju pie GRIZINKALNA bet tagad jau citur. nu tur bija smuks skats tagad jau tur sk8 parx . bet ziemaa tur es pie loga vien stavu nu tik skaisti apsnigushi kocinji berninji ar ragavaam nesaas ehhhhhhhhh bet tagad... tagad ir nekas biggrin.gifbiggrin.gif

taa luuk latvijaa no dziivojamaas istabas loga smile.gif

cool2.gif mosh taisam konkursu - kuram ahuunaakais skats no loga? Es reaali pretendeeju uz peedeejo vietu, jo visahuunaakais ko var redzeet pie mana loga ir kakaajoshs suns (nu ja vairaaki reizee tad tu esi dzimis laimes kreklinjaa)

Taaks... APseezhamies un skatamies logaa, kas ira aiz monitora(veel viens ira aiz muguras, un veel viens pa labi).

Nu tad taa. Redzu garu liiniju devinjstaavenju. Tajaa taalaakajaa pa kreisi nesen dziivoklis dega, bija reeciigi kaa ugunsdzeeseejs visus no augshas apleeja 18.gif . Tajaa devinjstaavenee, kas ira labajaa pusee dziivo manas klases gudraakais kexs( to deviitajaa klasee jau gribeeja njemt uz pasaules olimpiaadeem matemaatikaa(valstii vinsh matenee un fizikaa bija pirmais) un paskatoties vinja lieciibaa tu tur redzi binaaro koodu *muahahahaha* videejaa atziime 9.6(ak dievs)). Taa taalaak jau ira mana skola, ar savu superiigo laukumu, bet to es tik labi neredzu. Skatu uz manu skolu aizsedz tai pilniigi identiska krievu skola(kaa man besii aaraa tiem urljikiem katru riitu iet garaam aijj... ( starbariizhos seedi pie kafeejniicas paskaties uz krievu skolu un redzi, ka 70% krievu skolas skoleenu tur pat pie skolas ieejas piipee( 3klasnieki, 5klasnieki utt.( ak dievs samaitaataa jaunatne)). Taa priekshaa visaam devinsjtaaveneem ira pilna dirsa privaatmaaju(muahahah maneejaa ir pati lielaakaa). Tieshi pretii man dziivo daudzbeernu gjimene, laikam vinjiem bija 7 beerni zaban.gif . preteejaa pusee ielai pa kreisi ir viena smirdiiga maasa, kura kaadreiz bija nokraasota roza smiliez.de_2125.gif, bet tas tak po. baarbiju maajas ruulee. preteejaa pusee pa labi dziivo ( beidzot kautcik normaali cilveeki) , bet senchi gan viniem taadi diivaini wacko.gif. Kaadreiz tur dziivoja viena veca kaza. mees parasti vinju katinaajaam un speeleejaam uz vinjas maurinja futboolu (aijj... kaa vinja skreeja aaraa ar slotu un dzina muus prom(ak jaukaa beerniiba) smiliez.de_2125.gif). Taa vel es redzu savu ielinju, kura visa no viena gala liidz otram ir bedraina. Ups aizmirsu pastaastiit par visperfektaako no kaiminjiem MARTINJUUUU... vinja dziivo preteejaa pusee ielai divas maajas pa labi. vinja toch ir smiliez.de_2428.gif. Mums parasti sanaak iemest bumbu vinjas daarzaa uz vinjas smirdiigajaam pukjeem, bet pac labaakais ir tas ka vinja to bumbu savaac un nedod atpakalj(tas ir tikai viens piemeers). VInja ir natuuraa nokritusi no deviitaa staava uz galvinajs uz betona... Tad veel ir kautkaadas smirdiigas laternas, kuras, par briinumu, tagad straadaa *it's a miracle*. Tas itkaa buutu viss shaij pusee pastotoies pa logu aaraa...

Slinkums pa citaam puseem staastiit... sad.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...