Jump to content
GIGN Forum

Help Ar Komplieeshanu!

TopFun
 Share

Recommended Posts

Nešaubos sacīt ka tā ir tava 1. karte jo tev tur daudz ''kluču'' iet viens ortam virsū un tev tā karte lagos

Bet kā to erroru izlabot es nezinu man ar ir tā bijis jo kaut ko netaa uzceelu un es padzeeshu ko esmu netaa uztaisijis viss aiziet tapēc iesaku ik pa laikam parbaudīt karti tongue.gif

• 2 weeks later...
Nešaubos sacīt ka tā ir tava 1. karte jo tev tur daudz ''kluču'' iet viens ortam virsū un tev tā karte lagos

Bet kā to erroru izlabot es nezinu man ar ir tā bijis jo kaut ko netaa uzceelu un es padzeeshu ko esmu netaa uztaisijis viss aiziet tapēc iesaku ik pa laikam parbaudīt karti tongue.gif

Es shito mapi uzmaucu uz aatro.Vnk man ljoti biezhi ir shitais errors un domaaju ka kaac gudrs cilveek spees paliidzeet!!!

njā cilvēks nav sapratis kas ir buyzone un kā to taisīt.

errors bija tapēc ka šie 2 foršie brush ar AAATRIGGER textūru nemaz nebija uztaisīti par entity, bet visi player spawni atradās šajos brush iekšā. Hammers protams nesaka ka errors tapēc ka spawni ir uzlikti.

1. tam brush ir jānorāda ka tas ir func_buyzone!

2. nevajag tik lielu taisīt - tikai tik cik cilvēki augsti un vairāk nē!

Nu noteikti ir taadi kas to textu FAQ nesaprata  laugh.gif

Shoreiz pie vainas bija:

ŠIS

njā cilvēks nav sapratis kas ir buyzone un kā to taisīt.

errors bija tapēc ka šie 2 foršie brush ar AAATRIGGER textūru nemaz nebija uztaisīti par entity, bet visi player spawni atradās šajos brush iekšā. Hammers protams nesaka ka errors tapēc ka spawni ir uzlikti.

1. tam brush ir jānorāda ka tas ir func_buyzone!

2. nevajag tik lielu taisīt - tikai tik cik cilvēki augsti un vairāk nē!

Thx jums abiem! l0ck.gif

Edited by TopFun

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...