TopFun Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Es uztaisiiju mapi un nevaru vinju uztaisiit .bsp formaataa.Saka ka errors... Attached mape un errors Mape.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaP13r!S Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Nešaubos sacīt ka tā ir tava 1. karte jo tev tur daudz ''kluču'' iet viens ortam virsū un tev tā karte lagos Bet kā to erroru izlabot es nezinu man ar ir tā bijis jo kaut ko netaa uzceelu un es padzeeshu ko esmu netaa uztaisijis viss aiziet tapēc iesaku ik pa laikam parbaudīt karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 Nešaubos sacīt ka tā ir tava 1. karte jo tev tur daudz ''kluču'' iet viens ortam virsū un tev tā karte lagos Bet kā to erroru izlabot es nezinu man ar ir tā bijis jo kaut ko netaa uzceelu un es padzeeshu ko esmu netaa uztaisijis viss aiziet tapēc iesaku ik pa laikam parbaudīt karti Es shito mapi uzmaucu uz aatro.Vnk man ljoti biezhi ir shitais errors un domaaju ka kaac gudrs cilveek spees paliidzeet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 pieliku sarakstā: http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=12452 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Nu noteikti ir taadi kas to textu FAQ nesaprata Shoreiz pie vainas bija: ŠIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 njā cilvēks nav sapratis kas ir buyzone un kā to taisīt. errors bija tapēc ka šie 2 foršie brush ar AAATRIGGER textūru nemaz nebija uztaisīti par entity, bet visi player spawni atradās šajos brush iekšā. Hammers protams nesaka ka errors tapēc ka spawni ir uzlikti. 1. tam brush ir jānorāda ka tas ir func_buyzone! 2. nevajag tik lielu taisīt - tikai tik cik cilvēki augsti un vairāk nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 iisteniiba nevaig buyzone likt... jo pec defulta vinjsh jau ir playeru spawnos, bet ja grib kaada noteikta vieta tad jaliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted May 11, 2007 Author Report Share Posted May 11, 2007 (edited) Nu noteikti ir taadi kas to textu FAQ nesaprata Shoreiz pie vainas bija: ŠIS njā cilvēks nav sapratis kas ir buyzone un kā to taisīt. errors bija tapēc ka šie 2 foršie brush ar AAATRIGGER textūru nemaz nebija uztaisīti par entity, bet visi player spawni atradās šajos brush iekšā. Hammers protams nesaka ka errors tapēc ka spawni ir uzlikti. 1. tam brush ir jānorāda ka tas ir func_buyzone! 2. nevajag tik lielu taisīt - tikai tik cik cilvēki augsti un vairāk nē! Thx jums abiem! Edited May 11, 2007 by TopFun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts