kamikaza2 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Vai kac zin kadu antichitu... (lidzigu VAC), kura lietoshanai NEIZManto JAVA, jo man kkas nav ar tas uzinstaleshanu Mana serveri biezhi (pa naktim) daudz chiteru.... Un adminiem vairak gribas spelet, neka BANOT tos MERGLJUs... Itka jau var banot, bet togas amx_banip jau ir nodilushas... Tapec mekleju kadu efektivu antichitu, kursh nebutu tac ka SSC, bet lidzigs VAC! Ceru, ka man palidzesiet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) Vai kac zin kadu antichitu... (lidzigu VAC), kura lietoshanai NEIZManto JAVA, jo man kkas nav ar tas uzinstaleshanu Mana serveri biezhi (pa naktim) daudz chiteru.... Un adminiem vairak gribas spelet, neka BANOT tos MERGLJUs... Itka jau var banot, bet togas amx_banip jau ir nodilushas... Tapec mekleju kadu efektivu antichitu, kursh nebutu tac ka SSC, bet lidzigs VAC! Ceru, ka man palidzesiet.... SXE Injected HLGuard neko nedara, tāpēc citu nav. More linky Edited April 26, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 Vari paskjaidrot ka tas darbojas (2-3 taikumos).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
breiny Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 atveru sito linku šo kurs iisti jaanem? mosh iebliec tiesu download linku ! arii readme netaradu pamaaciibu kaa uzlikt vinju :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 da bljed... kas tie par adminiem, kas negrib banot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
breiny Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 da bljed... kas tie par adminiem, kas negrib banot? bet tak taa jau ir zb vislai 4iiteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
10BaseT Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 (edited) 1.Nokačā serveri: sXeInjected Server 5.2.2.9 2.Atarhivē to failu un uztaisi mapē addons divas jaunas mapes: \sxei\ \sxei\dlls\ sxei_mm.dll ieliec mapē addons\sxei\dlls\ 3.addons\metamod\plugins.ini failā ieliec: ; sXe Injected win32 addons/sxei/dlls/sxei_mm.dll 4.Pie palaišanas opcijām: +ip xxx.xxx.xxx.xxx +port 27015 5.Palaid serveri 6.Ielāde un ieslēdz sXeInjected Client 3.2 pēctam dodies spēlēt savā serverī. Servera administrēšana: __sxei_required x -1 - Antičīts izslēgts 0 - Antičīts ieslēgts, bet spēlētājam to obligāti nav jaieslēdz 1 - Spēlētājam antičīts obligāti jaieslēdz __sxei_srv_upg x 1 - Antičīta serveris automātiski atjauno versijas 0 - Antičīta serveris neatjauno versijas Šos parametrus nav ieteicam mainīt! __sxei_srv_ver x - Antičīta servera versija __sxei_clt_ver x - Antičīta klienta versija Šos visus parametrus vari pielikt pie server.cfg Edited April 26, 2007 by 10BaseT Link to comment Share on other sites More sharing options...
breiny Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 1.Nokačā serveri: sXeInjected Server 5.2.2.9 2.Atarhivē to failu un uztaisi mapē addons divas jaunas mapes: \sxei\ \sxei\dlls\ sxei_mm.dll ieliec mapē addons\sxei\dlls\ 3.addons\metamod\plugins.ini failā ieliec: ; sXe Injected win32 addons/sxei/dlls/sxei_mm.dll 4.Pie palaišanas opcijām: +ip xxx.xxx.xxx.xxx +port 27015 5.Palaid serveri 6.Ielāde un ieslēdz sXeInjected Client 3.2 pēctam dodies spēlēt savā serverī. Servera administrēšana: __sxei_required x -1 - Antičīts izslēgts 0 - Antičīts ieslēgts, bet spēlētājam to obligāti nav jaieslēdz 1 - Spēlētājam antičīts obligāti jaieslēdz __sxei_srv_upg x 1 - Antičīta serveris automātiski atjauno versijas 0 - Antičīta serveris neatjauno versijas Šos parametrus nav ieteicam mainīt! __sxei_srv_ver x - Antičīta servera versija __sxei_clt_ver x - Antičīta klienta versija vis buutu labi , ja man nemestos taads -------------------------------------------------------------------------------- ????ĻĀ????????????sXe Injected ?ŠĪ???????????????????????????Ņ?... neko nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
breiny Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 viss ok ! noka4aaju, bet kur editeet sos: Servera administrēšana: __sxei_required x -1 - Antičīts izslēgts 0 - Antičīts ieslēgts, bet spēlētājam to obligāti nav jaieslēdz 1 - Spēlētājam antičīts obligāti jaieslēdz __sxei_srv_upg x 1 - Antičīta serveris automātiski atjauno versijas 0 - Antičīta serveris neatjauno versijas Šos parametrus nav ieteicam mainīt! __sxei_srv_ver x - Antičīta servera versija __sxei_clt_ver x - Antičīta klienta versija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted April 26, 2007 Author Report Share Posted April 26, 2007 (edited) Mja... ar sho ta pat ka SSC var zaudet DAUDZ tautu Es gribeju atrasti tadu ka VAC... Vai pat to pashu, tikai tadu kura uzlikshanai navajadzetu JAVU... Jo shadu antichita uzlikshana draud ar to "Nafig man vilkt failu, ja es varu ieet gign.lv/servers un atrast tur normalu serveri....." EDITED:: HELP PleaSE!!! Edited April 26, 2007 by kamikaza2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 vis buutu labi , ja man nemestos taads -------------------------------------------------------------------------------- ????ĻĀ????????????sXe Injected ?ŠĪ???????????????????????????Ņ?... neko nesaprotu U can't read chinese Uzliec SXE, bet nepiespied userus lietot viņu, neesmu pārliecināts vai kaut ko dos, slinkums pārbaudīt. __sxei_required 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ADIO||TM*|Bam Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 man ir akal cita probleema... kad palaizu sxe client un eju serverii man sitaads paraadaas!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno * r4zEr Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 tev kaut kaads suuds ir cstrike taadaa gadijumaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ADIO||TM*|Bam Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 paldies tu man ljoti paliidzeeji bet ja nopietni kas pa vainu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inferno * r4zEr Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 nevar iisti saprats kur fails tu tavs pameklee:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ADIO||TM*|Bam Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 cik saprotu tur kkas ar sxei clientu nav kaartiibaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Man ir tikai viens jautajums-->Itkaa viss ok,iesledzu serveri,BET kad iesledzu sXe Clientu un eju serverii,kicked..Kicked ar visu ieslegto Clientu kads zin kas par vainu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ADIO||TM*|Bam Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 nu man jau tas pats ir!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 njaa... A kac man war palidzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 vareetu kaads pateiktkaa vins darbojas!! vins nem skriinus takaa ssc??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Vinjs ir lidzigs busterim,skriinus nenjem,bet ar 4iitiem nevar ieiet!!!Kautvai Clients ieslegts tapat nevar ieiet,met ara,rada ka nav ieslegts...kads zin kas pa vainu?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Vinjs ir lidzigs busterim,skriinus nenjem,bet ar 4iitiem nevar ieiet!!!Kautvai Clients ieslegts tapat nevar ieiet,met ara,rada ka nav ieslegts...kads zin kas pa vainu?? a kur skriini saglabaajas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alviic Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Bljin LOL iemacies lasiit -->SKRIINUS NENJEM<-- Edited June 3, 2007 by Alviic Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Bljin LOL iemacies lasiit -->SKRIINUS NENJEM<-- oi sory sajaucu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 (edited) Jus visi te nelaimigie spamotaji... Es shini topika gribeju uzinat kadu SERVERSIDE ANTICHEETU !!! NEVIS Client&server Bet normalu atbildi neesmu sanjemis Edited June 3, 2007 by kamikaza2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now