akec Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Laba diena. Tiko uzinstalēju : appserv-win32-2.5.8.exe Viss ok līdz brīdim kad man vajag ieiet iekš localhost/phpmyadmin. Kad ieeju man prasa localhost password and username.. Kāda ir šī parole un username? Nezin gadījumā kāds? Vienkārši varbūt kādam no jums ir bijusi šī škrobe un paroli dabūjāt rokā. Es mēģināju visādi: root u.t.t. Mby šo paroles pieprasītāju var kautkā noņemt? Vai arī kā savādāk izveidot jaunu phpmtadmin profilu iekš "Privileges". ?? Paldies.. P.S. man to profilu vajag izveidot tāpēc jo kad instalēju psychostats to 3... versiju (jaunāko), tad man pie username ierakstīšanas: "root" un paroli atstājot tukšu neņem pretī. Rāda: MYSQL Error: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) Parasti izveidojot savu profilu ar savu username un paroli viss sanāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ablomijies? Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 a tu raksti username root un password taadu kaadu tu rakstiiji tai appserv uzinstaleesanaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 paroli un username var redzēt config.inc.php failā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now