spyker-cs Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Tātad sarunāju ar muterīti ka pirxim man shuuzus ebay.com! nu tatad atradu normalus,bet US Size: 13 Kads izmers ir lv valooda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 (edited) liels. man lv size ir 45, a US 10.5 laikam un vispaar, labaak paskaties www.eastbay.com vai www.footlocker.com, nevis ebayaa. Edited April 22, 2007 by Pulkvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 (edited) US Size: 13 Kads izmers ir lv valooda? trīspadsmit us 13 = eur 47 eur 40 = us 7 - 7.5 (vīriešu izmēros) Edited April 22, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 (edited) trīspadsmit nu jā, lv size kads buus? man wajag 41! Man 40 izmeers,bet cik lieliem shuuziem wajadzētu buut? Oky tnx.. Bet cik $ ir lv nauda? piemeram 64$! cik tas ir LV NAUDAA? Edited April 22, 2007 by spyker-cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 uz kuras planeetas tu dziivo? kursh nezin, cik 1$ maksaa LVL Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 (edited) uz kuras planeetas tu dziivo? kursh nezin, cik 1$ maksaa LVL Uz marsa cik 1$ ir LS? Taks piedāvajums, kursh vēl kautko grib pirkt uz eastbay? es noskatijos ebayaa http://cgi.ebay.com/DC-SHOE-CO-USA-Court-S...QcmdZViewItem... Ja pieteiksies vēl kads 10 ls pasta pakalpojums.. tew un man! Edited April 22, 2007 by spyker-cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 cik 1$ ir LS? Valūtas kurss 22. aprīlī: 1$ = 0,5170 Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 boards.lv nav normali suuzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 boards.lv nav normali suuzi? Ja tu tur atradīsi kaut vai vienu šuzu iedoshu 1001031023ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 LoL Tur pilni plauktie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 22, 2007 Author Report Share Posted April 22, 2007 LoL Tur pilni plauktie... veikalā vai i-shopingAaaAaaA? ja i tad ludzu uztaisi srreenshot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Emm veikala nejau i-sopaa logjiski ka i-shoppa nebus tads piedavajuma klaasts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pallma Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 piedalos starptaustiskajaa idiotu puulcinjaa . paldies . briivs . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vintage Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) LoL Tur pilni plauktie... Tur viss ir reāli izpirkts, kad bija bija pavasara tīrīšana, varbūt tagad atkal ir, es nez, bet es pats nopirku mazajos boards.lv un tur izvēle bija 2x lielāka, nekā lielajos. EDIT. Vispār, neieteiktu pirkt kedas, kkādā ebuy`ā, kur tu viņas nebūsi uzmērijis un nezināsi, vai vispār patīk. Nopirksi par mazu, vai daudz par lielu un tad būs škrobe. Domāju, ka arī Latvijas robežās var nopirkrt normālas kedas, jāzin tikai vietas. Edited April 23, 2007 by vintage Link to comment Share on other sites More sharing options...
greEk Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Tur viss ir reāli izpirkts, kad bija bija pavasara tīrīšana, varbūt tagad atkal ir, es nez, bet es pats nopirku mazajos boards.lv un tur izvēle bija 2x lielāka, nekā lielajos. EDIT. Vispār, neieteiktu pirkt kedas, kkādā ebuy`ā, kur tu viņas nebūsi uzmērijis un nezināsi, vai vispār patīk. Nopirksi par mazu, vai daudz par lielu un tad būs škrobe. Domāju, ka arī Latvijas robežās var nopirkrt normālas kedas, jāzin tikai vietas. bordi ir tikai 2 tapec nesaki lielajos un mazajos Jaa uz pavasara atlaidem viss bija tuksh tagad atkal jabut jaunai kolekcijai + mosqiito ari var! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Ir jābūt idiotam, lai pirktu botas ebayā, es tāds biju un tagad ownoju šādas, kas man der kā uzlietas un ir superskaistas. http://www.gearlive.com/blogimages/VinceCarterVCV_thumb.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 tad kāpēc idiots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) tas tā, prikpls bija domāts Edited April 23, 2007 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnCroft Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 man liekas ka ebay var dabūt bezmaksas botas, ja atrodi derīgu CVV + nauda lai iekšā tā mēs dabūjām domēnus www.croft-tm.com un .net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now