DrugDealer Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 (edited) Sveiciens visiem! gignaa apgrozos jau kaadus 2+ gadus, daudzi gignieshi mani paziist, vadiiju veel 2. gign cup speeles utt. man ir 17g, maacos un straadaaju paraleeli karoch es esmu uzciitiigs pipars... Taatad - diezgan biezhi izjuutu vajadziibu peec xvote un slap tiesiibaam. apzinos, ka adminu ir daudz, bet tomeer xvote vajadziibu izjuutu iipashi biezhi vakaros / naktiis (paretam no riitiem), jo dazhreiz sanaak speeleet arii 5dienu 6dienu vakaraa, kad nav neviens admins un cilveeki pazuud 1os 2os naktii no servera, saakoties mapei ar nosaukumu italy vai vertigo :| xslap arii tomeer vajadziigs gan dienas, gan nakts laikaa, jo biezhi ir veciisihi kas jaapaarmaaca (slap 100) raunda galaa, un nejau bezceriigaas situacijaas kaa 1 vs 7 + iekustinaashanai enivei... laiki nav prognozeejami, bet serverii esmu biezhi un naktiis speeleeeju domaaju, ka neprasu paaraak daudz un uzskatu ka esmu nospeeleejis pietiekami gignaa lai vareetu pretendeet uz tiesiibaam, bet lemt jau jums... reg niks DrugDealeR admins: flashback Edited April 22, 2007 by DrugDealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Es pilnībā atbalstu Čalis spēlē labi, galva viņam strādā, spēlē arī pietiekami ilgi. Pazīstu diezgan labi arī reālajā dzīvē un varu teikt, ka nekādas muļķības serverī netaisīs, esam ļoti daudz spēlējuši kopā Zinu, ka tiesības neizmantos savtīgiem mērķiem Vienīgā lieta - man liekas, ka mierīgi xb arī varētu piešaut klāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 zinot to ka šitais ir viņa 3. vai 2. pieteikums uz acc. iepriekšējais tika aizklapēts ar rīzonu pietiekoši adminu (man vismaz tā liekas, ja atmiņa neviļ).. rec uz prasīto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 tiesības piešķirtas lielākoties tāpēc, ka worms būdams zemisks kemperis no maplistes negrib izvākt bomziskās kartes. Slaps - laikam jau tev pauris darbojas neaizraujies tikai ar to slapu, bieži admini viņu izmanto totāli nevietā. Ja par maz izmantosi, neviens nesūdzēsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts