Jump to content
GIGN Forum

Windows Exploit Izlabots

Recommended Posts

Interneta resursos, ar paziņu palīdzību, atradu informāciju, kas man palīdzēja un atviegloja darbu - līdz ar to izdevās man uztaisīt , cik nu es testēju, drošu server failu pret exploit.

Tiem kam interesē pārbaudīt, Jūsu pārbaudei ir izlikts 80.81.43.90:27015 ... ja vien man dators ieslēgts - serveris ieslēgts ...

Ja novērojat kādus bug, ziņojiet ...

Ir arī linux pieejams - i686, un amd64 engines

Vairāk informācijas mircā (irc.lv), nick niker4 ...

Ja tu notestē, savas pozitīvas/negatīvas atsauksmes šeit, lai varu izvērtēt, maybe kko vajadzēs palabot ...

post-2-1177171858.jpg

Edited by niker444

Interneta resursos, ar paziņu palīdzību, atradu informāciju, kas man palīdzēja un atviegloja darbu - līdz ar to izdevās man uztaisīt , cik nu es testēju, drošu server failu pret exploit.

Tiem kam interesē pārbaudīt, Jūsu pārbaudei ir izlikts 80.81.43.90:27015 ... ja vien man dators ieslēgts - serveris ieslēgts ...

Ja novērojat kādus bug, ziņojiet ...

Ir arī linux pieejams - i686, un amd64 engines

Vairāk informācijas mircā (irc.lv), nick niker4 ...

Ja tu notestē, savas pozitīvas/negatīvas atsauksmes šeit, lai varu izvērtēt, maybe kko vajadzēs palabot ...

es ar npxk meeginaaju raadija Please, wait...

Exploit sent!

Done! Sometimes you need to send exploit twice!

un taa 5x! zna4it nevar uzhakot jo ja sitais paraadas tu piespied velreiz srazu uzkaraas ! smiliez.de_265.gif

Tāks ... sliktas ziņas, testējot atklāju, ka aizsardzība nepasargā pret .perl script .... joprojām meklēju absolūto risinājumu ...

Tested: CS NPXK (cshack.exe) - nestrāda

Tested: .php exploit - nestrādā

Tested: perl exploit - strādā

ciinies !!

Kuraa tu kanaalaa sedi niker?!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...