DAGERS Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 visi noteikti gaida exploit fix? Luuk te ir atrisinajums. http://cs-online.ru/patch/exploit-fix.zip Patcha laikaa japaraadaas pazinjojumam Signature [1] found at ... Ja taads neparaadaas.. Tad vajadzees "patchot"ar rokaam, Lai to izdariitu , panjemiet kaadu NEX (vai HEX) redaktoru (piemeeram WinHEX vai Hiew), atveriet vinjaa dll failu , vai so failu, Atrodiet rindu *fname (blakus buus *fid un *hltv) Nedaudz zemaak (Linuksaa peec veel viena pazinjojuma "Can`t use keys or values with a \) ieraudziisiet divus punktus .. (kods 2E) Katrs punkts ir jaanomaina uz \ (kods 5C) un saglabaat izmainjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
spreslijs Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Es mu bišku dumš, kam šiats domats?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Taadiem cilveekiem, kam nav ko vairaak dariit, kaa tikai kaart citu serverus.. HOPE IT WORKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
layt Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 DAGERS said: visi noteikti gaida exploit fix? Luuk te ir atrisinajums. http://cs-online.ru/patch/exploit-fix.zip Patcha laikaa japaraadaas pazinjojumam Signature [1] found at ... Ja taads neparaadaas.. Tad vajadzees "patchot"ar rokaam, Lai to izdariitu , panjemiet kaadu NEX (vai HEX) redaktoru (piemeeram WinHEX vai Hiew), atveriet vinjaa dll failu , vai so failu, Atrodiet rindu *fname (blakus buus *fid un *hltv) Nedaudz zemaak (Linuksaa peec veel viena pazinjojuma "Can`t use keys or values with a \) ieraudziisiet divus punktus .. (kods 2E) Katrs punkts ir jaanomaina uz \ (kods 5C) un saglabaat izmainjas ja man tads ir tu gribi teikt ka es serverim lagus taisu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now