uvex Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Tekstūru pārlūkā nospiežot Browse izvēlamies kādu tekstūru kas derētu grīdai piemēram CRETE4_FLR01 Logā filter ierakstot piemēram CRETE tiks atlasītas visas tekstūras kuru nosaukumi satur vārdu CRETE. Ierakstot CRETE4_FLR01 uzreiz tiks parādīta vajadzīgā tekstūra. SHITO VISU ILZASIJU.Labi ieeju un skatos man rada 0 marked utt.Vispar man zeme ir H burti,S burti,N burti.Ka lai dabu norm zemi? :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 dzhekinj man liekas tu vnk esi idiots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Tekstūru pārlūkā nospiežot Browse izvēlamies kādu tekstūru kas derētu grīdai piemēram CRETE4_FLR01 Logā filter ierakstot piemēram CRETE tiks atlasītas visas tekstūras kuru nosaukumi satur vārdu CRETE. Ierakstot CRETE4_FLR01 uzreiz tiks parādīta vajadzīgā tekstūra. SHITO VISU ILZASIJU.Labi ieeju un skatos man rada 0 marked utt.Vispar man zeme ir H burti,S burti,N burti.Ka lai dabu norm zemi? :@ Velreiz kartigi & uzmanigi izlasi FAQ'us Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 babaac aizveries..Jau skatiiju uzmanigi bet tapat nekas nau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 cik tev angļu valodā? jūti atšķirību starp CRETE un CRATE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 cik tev angļu valodā? jūti atšķirību starp CRETE un CRATE? ko tu te maisies? pats labāk izlasi CRATE ir kaste CRETE saīsinājums no concrete (betons) jo runa jau iet par grīdu 2 uvex: Tagad bišķ paštukoju to textu ko tu uzrakstiji un noprotu ka neesi pielicis half-life.wad pie textūrām. Ieteikums kārtīgi izlasi pamācības. Jo redz visiem sanāk, tikai ne tev. ā un vēl tur tač bija teikts piemēram tapēc tu jau vari ņemt kuru textūru gribi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 ko tu te maisies? pats labāk izlasi CRATE ir kaste CRETE saīsinājums no concrete (betons) jo runa jau iet par grīdu 2 uvex: Tagad bišķ paštukoju to textu ko tu uzrakstiji un noprotu ka neesi pielicis half-life.wad pie textūrām. Ieteikums kārtīgi izlasi pamācības. Jo redz visiem sanāk, tikai ne tev. ā un vēl tur tač bija teikts piemēram tapēc tu jau vari ņemt kuru textūru gribi! srry... nezināju, par ko īsti iet runa, jo viņs galīgi neloģiski izsaidroja savu problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 CRETE saīsinājums no concrete (betons) jo runa jau iet par grīdu Pwnd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now