Jump to content
GIGN Forum

Maza Probleema Ar Ram'iem

eziic
 Share

Recommended Posts

un atkal es ar savaam probleemaam... wink.gif shoreiz gan ljoti vienkaarsha lieta [prieksh tiem, kas saprot]. gribu pie sava 512mb ram'a piepirkt klaat veel 512mb. nauda ir, viss notiek, bet... kaadu ram'u man vajag pirkt? cik sapratu peec taa, kas ir rakstiits uz mana, tad tas ir Kingston firmas rams ar 400 herciem [laikam smile.gif] un 2.6V. tikai nevajag mani te tagad nolikt, ka esmu stulbs, tizls un neko nesaprotu no kompjiem. no kompjiem saprotu sameeraa daudz, bet mana saprashana beidzas, kad tiek atveerta melnaa, smukaa kastiite. labi vismaz, ka zinu kur kas atrodas un maaku iznjemt un ielikt atpakalj. wink.gif

anyway, par teemu - ko izsaka tas cik ram'am ir hercu un vai man obligaati jaapeerk tieshi Kingston firmas ram's ar 400 herciem? ceru, ka kaads zinoshs cilveeks man paliidzees. paldies jau ieprieksh! wink.gif

Edited by eziic

nav obligāti jāpērk kingstons. pērc ko gribi. jāpērk ar tiem 400 Hz (slinkums stāstīt kāpēc). novelc progu "everest" un noskaidro kāds tev ir rama slots - ddram, sdram etc.

edit: labi, pastāstīšu smile.gif ja tev ram būs vairāk hz kā mātesplatei, tad nekas. vienīgi būsi izgāzis lielāku piķi par tiem herciem tb tev lielāki hz ram`am neko nedos. ja mātesplatei būs vairāk herci, tad pastāv iespēja, ka rams nodegs.

edit2: bļe, es maybe sajaucu un ar tiem hz ir otrādāk biggrin.gif tgd uz sitiena neatceros, bet labāk ir pirkt ar tiem pašiem hz

Edited by cash^

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...