eziic Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) un atkal es ar savaam probleemaam... shoreiz gan ljoti vienkaarsha lieta [prieksh tiem, kas saprot]. gribu pie sava 512mb ram'a piepirkt klaat veel 512mb. nauda ir, viss notiek, bet... kaadu ram'u man vajag pirkt? cik sapratu peec taa, kas ir rakstiits uz mana, tad tas ir Kingston firmas rams ar 400 herciem [laikam ] un 2.6V. tikai nevajag mani te tagad nolikt, ka esmu stulbs, tizls un neko nesaprotu no kompjiem. no kompjiem saprotu sameeraa daudz, bet mana saprashana beidzas, kad tiek atveerta melnaa, smukaa kastiite. labi vismaz, ka zinu kur kas atrodas un maaku iznjemt un ielikt atpakalj. anyway, par teemu - ko izsaka tas cik ram'am ir hercu un vai man obligaati jaapeerk tieshi Kingston firmas ram's ar 400 herciem? ceru, ka kaads zinoshs cilveeks man paliidzees. paldies jau ieprieksh! Edited April 18, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) nav obligāti jāpērk kingstons. pērc ko gribi. jāpērk ar tiem 400 Hz (slinkums stāstīt kāpēc). novelc progu "everest" un noskaidro kāds tev ir rama slots - ddram, sdram etc. edit: labi, pastāstīšu ja tev ram būs vairāk hz kā mātesplatei, tad nekas. vienīgi būsi izgāzis lielāku piķi par tiem herciem tb tev lielāki hz ram`am neko nedos. ja mātesplatei būs vairāk herci, tad pastāv iespēja, ka rams nodegs. edit2: bļe, es maybe sajaucu un ar tiem hz ir otrādāk tgd uz sitiena neatceros, bet labāk ir pirkt ar tiem pašiem hz Edited April 18, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Rams tev jāpērk poļubomu ar tādiem pat herciem. Vēl skaties kāds tev ir vecais rams ddr vai ddr-2 arī jaunajam jābūt tādam pat kā tam kurš jau tev ir iekšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 skaidrs. paldies cash'am par info, rams pasuutiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts