Ziediņš Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 HhhhHuļi, HHHHHhhhhhhUĻI TU MANAS MANTAS ŅEM, MURDZIŅ ????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Tu dabūsi pa muti tūlīt. No sevis, no tevis, nē bet no manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 ES TEV LIEKU VIŅU ŅEMT ? HHHHHUĻI TAD TU VIŅU ŅEM ? *tink* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Es tikai vienu reizi paņēmu, soļaņku nebija kur ieliet. VIENU REIZI!!! TAD KAD ES TAISĪJU SAVU ZUPU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Eu Murdziņ, ja tu taisies Ziediņu sist, izved ārā no šī topika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 jūs te troļļojiet galīgi neintresantu sūdu, ķipa "gribi pa muti" v2 variants kkāds, phee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 HUĻI tu dirs te vispār bezsakara TOP3"2012 īpašniek? HUĻI? Eu Murdziņ, ja tu taisies Ziediņu sist, izved ārā no šī topika! Kādu ziediņu vajadzētu kaut kad uzsist, bet ne jau šari Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Eu, ja jūs taisaties sist viens otru, tad izejat ārā lūzu. Un nesaplēšat ģitāru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Kādu ziediņu vajadzētu kaut kad uzsist, bet ne jau šari brauc ciemos, man vēl ziedi vāzē stāv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Ē nekārdini, tagad jau, cik noprotu, man te vispār spļāviens līdz tevīm, ja pareizi sapratu, tad tepat pie Fonci kkur dzīvojies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Ziediņš ziediņus drīkst ? Bet es tāpat nesaprotu HHHHHHHHHUUUUĻĻI doublet lika man justies nelāgi aicinot murdziņu mani izvest no topika. NU HHHHHHHHHHHUĻI ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Jasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 HUĻI tu dirs te vispār bezsakara TOP3"2012 īpašniek? HUĻI? ok, piekāpšos tev un atstāšu tevi topa pirmajā vietā ar visu HUĻI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Huļi jūs te kaut kādu hujņu dzenat? šodien bez alus, jo rīta laikam jādzer ar waziku un larinu taupos Edited October 17, 2012 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Tak ej ziepē tālāk UK visiem pakaļā un nemētā stulbus prikolus manā virzienā. Es tevi nebiju aizticis jau ilgu laiku, tavu debīlo komentāru sakarā, nesaprotu, par ko izpelnījos tik pēkšņu kritiku, ja normāli cilvēki atļaujās reizi pāris mēnešos ierēkt par kaut ko debīlu. Redzi, kāpēc tevi tik daudzi ienīst, tu nezini, kad ir joke o`clock. Goodij, vakariņas pie alus nav dzeršana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Tak ej ziepē tālāk UK visiem pakaļā un nemētā stulbus prikolus manā virzienā. Es tevi nebiju aizticis jau ilgu laiku, tavu debīlo komentāru sakarā, nesaprotu, par ko izpelnījos tik pēkšņu kritiku, ja normāli cilvēki atļaujās reizi pāris mēnešos ierēkt par kaut ko debīlu. Redzi, kāpēc tevi tik daudzi ienīst, tu nezini, kad ir joke o`clock. Un kāds te tagad tam visam ir sakars ar UK? Prikoli, tavā virzienā? Man debīli komentāri? Ok, boss, piedod, ka skaļi domāju par šo galīgi nebaudāmo trollismu, ko jūs te bakstat. Ceru, ka atkal nesāksi zīmēties ar "tev piešķirtajām pravām", tādējādi citus saucot par debīliem, kamēr pašam debīlisma līmenis ir tuvu pro līmenim Tu noteikti sevi uzskati par gudrāku, krutāku, visādi citādi ar vairāk pirkstiem gaisā, tobiš attiecībā pret manīm, tātad, lūdzu, neatbildi uz šo postu. Gan jau pārdzīvosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 UK tāds pats sakars kā manām pravām ar to, ka tu esi lohs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 UK tāds pats sakars kā manām pravām ar to, ka tu esi lohs pat šo tu nespēj argumentēt, vot lohs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Teletūbij, piever pāksti un ej dari savas lietas. Lai cilvēki troļo cik grib te. Ja tev ir tik grūti nepostot, palūdz draugam divītim lai uzliek tev banu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 pat šo tu nespēj argumentēt, vot lohs. protams, ar Holivudu nesalīdzināt, bet nu, nezinu, man piem. ugunsgrēks patīk jau ahujena. bļin, varētu UK viņu blenzt caur tv3play, visu laiku blenztu! sūdīgi, ka viņu nekur nevar lejupielādēt, pirātisms rullzzz... bļe, tā pierijos vakar, ka nemaz neatceros, kā mājās tiku. bailes pat skatīties uz konta bilanci, nemaz nerunājot par padirsto bifri karti un citiem sūdiem. jāgaida, kad joJO^ piecelsies, lai pastāstītu, kas vakar beigās notika. divīt, kā tu jūties? 2 iemesli, vairāk slinkums meklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Teletūbij, piever pāksti un ej dari savas lietas. Lai cilvēki troļo cik grib te. Ja tev ir tik grūti nepostot, palūdz draugam divītim lai uzliek tev banu. a ko darīt, ja savas lietas apdarītas? par cik man ir brīvs laiks, tad labrāt pārmaiņas pēc pasēžu gign`ā, patizlojos jūsu līmeņos, nu kaut kā tā. un vispār, kāds te sakars divītim? arī kaut kāda bērnības sāpīte ir? ķipa visi tādi spicie džeki, bet reizēm uzvedaties kā mazie pampērdirsēji. vot gign`s! divi iemesli, un? tagad ķip bij jābūt challenge accepted variantam un man būtu jātopī pretī tavi "man ir pravas, yo, yo, yo" posti? nē, paldies, tu neesi mana dārgā laika vērts. bet nu, lūdzu, tu droši vari izpausties ar savim gekiem un hujārīt verbālo caureju tālāk, u can do it! Edited October 17, 2012 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Redzi, kad tevi apdirš par diršanu, tad tu apvainojies un dirs kaut ko pretī, kad citi sāk uzvesties tev līdzīgi, tu atkal sāc dirst virsū. Tu šeit neesi normālo keksu sarakstā. Piedod. Kur es esmu izmantojis savas pravas yo yo, nevietā? Parādi kaut vienu gadījumu. Mūžīgā sāpe par to, ka kāds nav tik apdalīts, kā tu, šajā gadījumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 sakars ar divīti tāds, ka viņš ir tavs draugs un var uzlikt banu. tāds sakars. (lai tev mierīgāka sirsniņa, es divīti pazīstu krietni ilgāk ka tu viņu) jā, dažreiz tā uzvedamies, bet Tu tā uzvedies visu laiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 mana dārgā laika vērts Ja Murgs Tev maksās 4 GBP/h, tad būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 sakars ar divīti tāds, ka viņš ir tavs draugs un var uzlikt banu. tāds sakars. (lai tev mierīgāka sirsniņa, es divīti pazīstu krietni ilgāk ka tu viņu) jā, dažreiz tā uzvedamies, bet Tu tā uzvedies visu laiku. nē, es necenšos tev atņemt draugu, ja ar to domā to xD un kā jau minēju, cenšos turēt dažu labu murgu līmenim līdzi, redz, ka sanāk ar. cash, ne pa tēmu centies piedurties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now