cash^ Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Kak raz gaidu. Rakstīts 7 - 10 darbadienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Man Zaggus izsūtīja 16. novembrī, solīja 4-6 dienās. Nav vēljoprojām, šie pēc brīvdienām sūtīšot vēlreiz ( aizdomīgi labs klientu serviss ). Man ir čujs, ka Latvijas Pasts kautko rauj nāsīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Esmu žīds un paņēmu Royal Mail Surface Mail (7-10 business days, no tracking). Man vispār ir jobnuta pasta nodaļa (82). Mēdz pusgadu nomarinēt sūtījumu pie sevis un tad sūtīt draudu vēstules, kāpēc neesmu izņēmis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Mana pirmā nav labāka. Pāris pakas pie viņiem ir stāvējušas mēnesi, šie stāsta, ka 3 pavēstes man ir mestas, bet neko neesmu saņēmis. Agrāk vismaz to, vai pie viņiem nemētājas paka uz mana vārda varēja noskaidrot pa telefonu, tagad jāiet ar doķiem uz vietas. Gribu saņemt abas pakas, lai varētu būt kretīns un vienu atpakaļ nesūtīt, kā to lūdza Zagg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Man vienreiz bija iemesta pavēste ar atpakaļejošu datumu (lol) un komentāru, ka mājās neviens nebija, tāpēc pēc pakas jābrien pakaļ uz nodaļu. Pavēstes iemešanas dienā un datumā, kurš bija uz pavēstes, biju mājās un durvju zvanu arī būtu dzirdējis. Dzīve Latvijas Pasts ir skarbs Link to comment Share on other sites More sharing options...
w2dc Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Brutālākais kautiņš Krievijas vēsturē http://www.youtube.com/watch?v=h3kWl4NekMU...player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
!FaQ! Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Labriiit visiem!! lab man jaabruac uz darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) Ar mūsu paciņām dara šitā. Edited November 28, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Jums totāli neveicas ar pasta nodaļām, man ir 11, katru mēnesi pienāk kādi sūtījumi 10 no ārzemēm, neviens nav iesūkts nāsīs ^___^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larins Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) Šeit ir silti! Edited November 28, 2010 by Larins Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Es vairs nedzershu shonedelj, stulbaa velna dzira. Vispar shnabis nav latvieshu dzeeriens, tass viss ir no Krievijas, kad krievi un vacieshi bij te uzkundzeejushies zemnieku laikos, tad krievi briinijaas kaa BLJ*G? Jums nav baaru? NETU VODKI? Tad saceela visaas malaas baarus, un tagad visi palikushi par buharikiem Man ir slikti Ar alu riskeet negribu, piedzershos akal. Pedejaa laikaa nav tas klikshkjis ka vajag apskaaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperS Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Tas ir psc vakar knapi turējās -10 , šorīt jau -17. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Ko jūs sakāt par tiem ķīniešu telefoniem, pakaļdarinājumiem visādiem vai arī vienkārši kaut kāds mega telefons ar 3 sim, 2 sim kartēm ieliekamām, TV, WiFi, etc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Nav tā vērts. Labāk piekrāj normālam telefonam. -10?C ļoti labi palīdz atmest smēķēšanu. Pēc cimdiem slinkums iet pakaļ, bez cimdiem ķepiņas uz balkona salst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 (edited) Tā viņš tagad būs... Te tev taisnība es 5h laikā esmu izpīpējis tikai 2cigaretes, bet parasti būtu jau kādas 11. Edited November 29, 2010 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Delj lielaa gaisa mitruma baigi juutas tie graadi, taa jau vareetu sadziivot, un ja vel veejsh nebuutu nemaz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Kur palika, visi tie h8teri, kuri teica, ūūū cik karsts, ienīstu vasaru, gribu ziemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Vajag tad dzert tā, ka neatceries vai tev ispār bija nauda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Tūr jau tā lieta, ka vējš ir pokuj! Mitrais gaiss liek atmest smēķēšanu šajos grādos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paladin Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Jā, no vasaras līdz ~25.novembrim tie h8teri te ārdījās kā traki, visu rudeni sūdzējās par karsto vasaru, nav jau tā, ka augustā visi apklusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Ziema - ļoti labi, auksta ziema - Kaut kur decembra vidū jālaiž uz milzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Never, NEVER use only a part from a meme! cik saprotu gūtmenis i' sapīsis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Decembra viduu? Visi jau sen ir kalnaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 tāds naudas trūkums līdz 10.datumam kad pat dvoika japērk skatoties hoķi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 (edited) Tiešām visi jau ir kalnā? NO SHIT, bet pa ledu šļūkāties netaisos [un kamēr zāle vēl spraucās ārā caur "biezo" sniega kārtu]. Ar decembra vidu es biju domājis apmēram ap devīto. Edited November 30, 2010 by Banāna Telefons. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now