Slāpeklis!* Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Valsts darbs, Latvijas pastā, blakus lidoostai galvenā ēka LV Pastam. Darbs tirdzniecības daļā pasūtījumu noformētājs. Brauc piegādātāji un tad sūtam tālāk uz pasta nodaļām pa visu latviju. Praktiski visu ko ieejot kādā pasta stacijā redzi to visu sūtam mēs sākot no lmt telefoniem beidzot ar tualetes papīriem. Ja rokas neaug no pakaļas tad pa lielam haļava ir savs dators kur netā es sēžu visu laiku takā esmu apmierināts. Galvenais lai esi sakarīgs jo kolektīvs ir zbis. Pa lielam visu ātri var samācīties nekas grūts. Kā jau Valsts darbā sociālās garantijas, atvaļinājumi, prēmijas, piemaksas etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Hmm, jāuzjautā čomam, mož jāiet man tur iemest aci Pag, tas noformētājs ir kas papīru lietas kārto, vai tie, kas no pēcpusdienas līdz naktij krāmē pasūtījumu expresspastā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Nē nē, te ir daudz nodaļas, expresspasts ir kas cits, tur pilns ar krieviem neieteiktu tur iet Tas ko es daru, ir ar vēl diviem čelliem ejam pieņemt pasūtījumus no piegādātājiem ar rofiem uz paletem aizvizinam uz savu daļu, tad meitenes sataisa pavadzīmes un metam pa paletēm preci un dienas beigās sūtam prom. Tā vakance ir manā vietā, tā kā es eju prom, tad es arī apmācīšu, un teikšu godīgi man ir mazliet lielāka haļava nekā šiem abiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Labvakar, kungi. Mana friziere aizņemta, bet līdz 7dienas vakaram vajag nofrizēties. Ir kas iesakāms? Vairāk par 15 EUR nav vēlme izdot. Klasisks griezums. Daugavas pareizajā (labajā) pusē. EDIT: Da labi, es taču atpirkos beigās Ar nepacietību gaidu to dienu, kad Tava dāma iemaldīsies šajā forumā.Ņem piemēru no garlaicīgā, izies tāpat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 16, 2014 Report Share Posted December 16, 2014 Maija salons/studija =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Vai kādam ir diablo 3 akaunts, kuru nelieto? Es labprāt vienreiz izspēlētu vienu apli un atdotu akauntu atpakaļ. Viena apļa dēļ nevēlos pirkt spēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Vai kādam ir diablo 3 akaunts, kuru nelieto? Es labprāt vienreiz izspēlētu vienu apli un atdotu akauntu atpakaļ. Viena apļa dēļ nevēlos pirkt spēli. Check PM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Skaties whatsappu, smerdeli. Pagājušo reizi ievilināji gomiku midzenī. Kas šoreiz? Auksta vanna un -1 niere? Pierakstījos piektdien Knockout Barber Shop. Ja patiks, nākamreiz uz Wood Religion Barber Shop, kur pie ierašanās piedāvā viskiju, skuj ar bārdas nazi un tam visam fonā skan vinila Pink Floyd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Wood Religion Barber Shop, kur pie ierašanās piedāvā viskiju, skuj ar bārdas nazi un tam visam fonā skan vinila Pink Floyd. Skaidrs kapēc Rīgā frizieris maxā 15eu Mums Liepājā 4-5eur un pa atlikušo 10euro sanāk pašam vesels 0,7l visīts 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Skaidrs kapēc Rīgā frizieris maxā 15eu Mums Liepājā 4-5eur un pa atlikušo 10euro sanāk pašam vesels 0,7l visīts Es, piemēram, griežu matus tikai Liepājā, pie Gata eju, vienīgais cilvēks, kurš normāli var nogriezt Audzēju matus tik ilgi, kamēr aizbraucu uz Liepaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMEPTb Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 8eur pofig cik gari Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 ha http://apollo.tvnet.lv/zinas/bridina-latvija-tiek-izplatits-bistams-izspiedejviruss/675882 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ouzijs Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Vai man ir matu mašīnīte dzenu kad un kur gribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Vai man ir matu mašīnīte dzenu kad un kur gribu Same shit here... 30 euro aparāts pa ~1 gadu sevi ir atpelnījis ar uzviju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 30 euro, 1 gads, 1 "frizūra" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 pa taam cenam uz gadu aizmirsat piebilst ari ka tikai viena roka... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 17, 2014 Report Share Posted December 17, 2014 Man ir bijis 80`s style (vidēja garuma mati, aizmugurē garākass lokas), visāda garuma vidēji mati, ir bijuši līdz pleciem un tagad ir "ezīts" + tā kā man jau diezgan ilgi nav tīņa 18, man ir stipri pie pakaļas kāda man ir frizūra, ērtāk, ja man nav jāķemmējās katru dienu un jāsmērē matu putas, lai to putnu ligzdu noturētu kādā sev vēlamā pozīcijā visas dienas garuma, kas ar neiedzimti perfektiem matiem un augšanas īpatnībām nemaz nav iespējams. $, starp citu, ko tu tur skūsi tajā barber shopā, cik tevi atceros, nu seju diez vai ir vērts? p.s. kam ir viena roka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Atjautiba augsta limeni... VIena roka lai ar sevi darbotos, jo ja nevar sev matus uz galas turet kartiba, diezvai kadai sievietei busi vajadzigs (sakarigai). Man ari bijusi pilnigi visadu garumu mati, tagad atkal iisi, un ilgakais ko var nostaigt neaizejot pie friziera, lai pielabotu ir 2 menesi. Pectam kaut kur kaut kas nav kartiba. A ar isiem pec tada perioda saani ir ataugusi un izskatas vnk pretigi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Nu tā jau ir, jā. Es vnk brīžiem nevaru salasīt to, ko tu raksti, jo tam teikumam, kuru komentēju, tiešām nav nekādas saprotamas jēgas Sveicieni kRi un pārējiem Kristapveidīgajiem svētkos! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Pasakiet tauta. Kapec musu birokratija liek 40 zinatniskos avotus vidpar meklet ? Ja fiziski darbsm ar 15 pietiek, parejos nakas stuket randoma jau. Cik laika nacies zaudet del tas meklesanas cik atceros sermuli parskrien. Nemaz nerunajot ka 40 vienkarsie avoti ari jasadabu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach1ne Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 ha http://apollo.tvnet....ejviruss/675882 Šis tiešām ir baigais jaunums. JAVA ir nedrošākais, kas var būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 18, 2014 Report Share Posted December 18, 2014 Pateicos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Kopš piratebay vairs nav, kuru torentus lai izmanto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted December 19, 2014 Report Share Posted December 19, 2014 Kopš piratebay vairs nav, kuru torentus lai izmanto? fano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now