Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Visas zināšanas ir zināšanas un tā ir noderīgas, ja tās pielieto praksē. Ne velti cilvēki ar augstāko izglītību (pabeigtu, nepabeigtu, dajebkādu) mēdz būt inteliģentāki un labāki sarunu biedri kā defaults vidusskolnieks, kurš strādā melno darbu. Protams, ka daudz ietekmē arī dzīves pieredze un izmantotā literatūra, bet fakts paliek fakts, ka tas diploms noder ne tikai par peles palikni ;)

Link to comment
Share on other sites

Tātad sētnieku un britu miljonāru posti par to, cik dzīve ir izdevusies, vai arī gūdija kārtējais "es šodien nedzeršu... nu ok, 1 alus jau neskaitās" posts ir labāks nekā sakarīgs, salasāms, saturīgs posts, kurā kaut kas tiek arī uzzināts.

Stupidity is strong in this one :D

Zaļais draugs no rīta rosina uz pārdomām, daaamn.

Link to comment
Share on other sites

Imho, mums mācību programma visādā ziņā feilo, būšu pārsteigta, ja kāds vēl atcerēsies no vidusskolas laikiem, kāda ir diskriminanta formula un kāda atšķirība starp parabolu, hiperbolu un tiripiri. Ņemot vērā vēl to, ka lielākā daļa vispār uzskata, ka tas nekad nav un nebūs vajadzīgs. Heh. Labi, ka es beidzu vidusskolu, pēdējo gadu mācoties pašmācības ceļā un nokārtojot tikai k/d un ekšus, uzreiz cita kvalitāte iegūtajām zināšanām un tās pielietojuma metodēm ^^,

Link to comment
Share on other sites

Savā ziņā tas ir tāpēc, ka vispārīgā izglītība ir vispārīga - tā sagatavo dzīvei ar plašām zināšanām. Tas, ko katrs atcerēsies, būs atkarīgs no viņa/s turpmākās dzīves gaitas.

Tiem, kam ar matemātiku nebūs nekāda saistība, visticamāk, ka aizmirsīs visu, kas ar to saistīts. Un tāpat ir ar pārējiem priekšmetiem.

Bērns vēl nezin, ko viņš dzīvē darīs, un ļaut viņam izvēlēties priekšmetus būtu diezgan destruktīvi, jo pārsvarā tiks izvēlēti tikai vieglākie mācību priekšmeti.

Lūk, par pielietojuma metodēm jau ir cits stāsts. Tiek sagatavoti teorētiski, ne praktiski un pielietojuma metožu prasmes rodas pašmācības (kas ne vienmēr ir apzināti) ceļā.

Link to comment
Share on other sites

1 gadījums no miljona. Tas, cik labi tu rubī fišku un vari iefiltrēties nebūt nav rezultāts tam, ka tu neesi pabeidzis pat vidusskolu, bet pārējie augstkolas absolventi arī ne vienmēr strādā algotu vidusmēra darbu.

Higiēnists ir viena sāpīga padarīšana, tāda sajūta, ka visi zobi izpucēti ar smilšu strūklu, un es joprojām kaklā jūtu to riebīgo fluora un sodas garšu.

Link to comment
Share on other sites

hyper, es jau runāju par izglītības sistēmu darbībā. Veidos, kā tiek pasniegtas zināšanas, kā tiek izplānotas mācības un tiripiri. All of that fails. (:

Epix, nē, mans gadījums bija tāds, ka man vienkārši apnika 40 minūtēs iegūt 10-15 min zināšanas max, tāpēc nolēmu, ka produktīvāk būs izmācīties pašai un uz skolu nākt tikai, lai uzrakstītu k/d un nodotu nododamos darbus. Ā, un vēl tāpēc, ka man daudzi no klases likās totāli idioti <:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...