Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Man Zaggus izsūtīja 16. novembrī, solīja 4-6 dienās. Nav vēljoprojām, šie pēc brīvdienām sūtīšot vēlreiz ( aizdomīgi labs klientu serviss ). Man ir čujs, ka Latvijas Pasts kautko rauj nāsīs.

Link to comment
Share on other sites

Mana pirmā nav labāka. Pāris pakas pie viņiem ir stāvējušas mēnesi, šie stāsta, ka 3 pavēstes man ir mestas, bet neko neesmu saņēmis. Agrāk vismaz to, vai pie viņiem nemētājas paka uz mana vārda varēja noskaidrot pa telefonu, tagad jāiet ar doķiem uz vietas.

Gribu saņemt abas pakas, lai varētu būt kretīns un vienu atpakaļ nesūtīt, kā to lūdza Zagg.

Link to comment
Share on other sites

Man vienreiz bija iemesta pavēste ar atpakaļejošu datumu (lol) un komentāru, ka mājās neviens nebija, tāpēc pēc pakas jābrien pakaļ uz nodaļu. Pavēstes iemešanas dienā un datumā, kurš bija uz pavēstes, biju mājās un durvju zvanu arī būtu dzirdējis.

Dzīve Latvijas Pasts ir skarbs :(

Link to comment
Share on other sites

Es vairs nedzershu shonedelj, stulbaa velna dzira. Vispar shnabis nav latvieshu dzeeriens, tass viss ir no Krievijas, kad krievi un vacieshi bij te uzkundzeejushies zemnieku laikos, tad krievi briinijaas kaa BLJ*G? Jums nav baaru? NETU VODKI? Tad saceela visaas malaas baarus, un tagad visi palikushi par buharikiem :( Man ir slikti :( Ar alu riskeet negribu, piedzershos akal. Pedejaa laikaa nav tas klikshkjis ka vajag apskaaties.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...