Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

cash^ - epic fail ^_^

Par hokeju runājot, atcerējos trešajā periodā viens pavecs latvijas līdzjutējs ~50 piegāja pie borta kad amerikānis iegrūda tajā mūsējo, bija svilpe tiesneša un tas čalis kko bļāva un rādīja amerikānim pirkstu uz leju, nu nemāku izskaidrot bet izskatījās ka mūsējie tur reāli bija kareivīgi. Gan līdzjutēji, gan Ivanāns beigās, gan Masaļskis. Kā viņš piecēlās, kad viņam uzkrita, domāju ka šas dos pa muti tam čalim :)

Laika izjūta man šodien ir sapista, jo gulējis neesmu no vakardienas un visu dienu slimojot un sēžot pie datora liekas ka ir jau kādi 6 vakarā.

Link to comment
Share on other sites

:)

jā, tas moments bija labs. nu tas, kad masaļskim uzgrūdās otro reizi. es pat pie TV sāku bļaut "Tak velc viņam!", bet tad apdomājos un atcerējos, ka par kautiņu ir diskvalifikācija. damn. <_<

pati spēle kopumā man patika, protams bija momenti, kad mūsējiem izdevās apvadīt pašiem sevi, bet kopējo bildi tas nemainija. vārtus gan tomēr vajadzēja, lai vismaz iebaksta. :)

Link to comment
Share on other sites

Labak uz bikjerniekiem leetaak :) + Go planeta k-kadi smirdigi aizradijumi par agresiivu braukshanu... k-kada kucite izlien prieksha bams dirsa un uzreiz bridinajums. Bikjerniekos vnk plees normali + nav noteikt laiks. Iedod pa virsu

Link to comment
Share on other sites

Brīvdienās ir dirsā dārgi @ go planet. Bet ja tu uzsauc, tad es aiziešu :D Netālu vien dzīvoju..

Hmm, paskatījos cenas un tad jau labāk aiziet uz Biķerniekiem:

DRIFTA TRENIŅI

(Stadionā vai moto trasē pirmdienās no 18:00 ? 20:00)

2h vienai personai 7,- Ls

w00t :)

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Blin atcerējos kapēc tik ilgu laiku negāju uz go planet jo pagāšgad ar draugiem un draudzenēm aizmaucām visi uz go planet un pašās beigās paprovēju to formulu kas sākumā pi eieejas vsp izgāzos pēdējais biju :blelohs: + tas instruktors stūri norm neuzlika man 5reizes krita stūre.. :muahaha: :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

lol :D sencis ar siiko maasu arii aizmauca uz gp karte ielika 70ls :fsckinsad: Es ar krustevu braucam kartingu katrs divas reizes = 36ls un visu paєejo naudu 70-36=? :D nu vot visu parejo naudu sencis ar siiko iztereja crazy planeta psc :lohs: kopa dabuuja vinji 836kuponus :muahaha: apmainiija pret lielo resno zaljo ziloni un bruno peli + fizz konfektes :fsckinsad: tagad uz kartes ir 00.00ls :fsckinsad:

Link to comment
Share on other sites

Sjo koma sasniegta,karteejo reizi esmu viilies ka hokejaa neiemetaam 2tro speli pec kartas,un tagad jaiet guleet!ZAJEBELA<ka musejie tik labi spelee,bet kaa iemest nevar,taa nevar!Ceru ka pa smago IZPEDEREESIM vismaz Slovenjus,lai gana varu deret,ka ar tiem arii viegla spele nebusu!Rita ajaiet uz Jurmalu pasauljoties skjiet!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...