cash^ Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Pa ceļam pie manis ir daudz apmales, nedabrauksi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Tur bij vainīgs sniegs. tīri dabas stihijas vaina. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted December 30, 2014 Report Share Posted December 30, 2014 Kur IGORS palika ? Biju aizmirsis par sho https://www.youtube.com/watch?v=YfAU4Gm44rc Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Zaraza Deadlaivs budams "na rajone" aicinaja braukt kapat alu un braukt uz rumbulu Vajadzeja laikam tomer piebiedroties shim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 Nu jā, piestājot pēc dziriņas, sapratu, ka esmu pie Tavas mājas nācās uzzvanīt nakts pavadīta vnk mega.. ielas bija labās. Rumbulā gan bij pamatīga avārija notikusi ar ātrajiem, bet nav ko sievietes pie stūres laist Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted December 31, 2014 Report Share Posted December 31, 2014 nav ko sievietes pie stūres laist Nolemi apsesties pie stures tomer? Man sieva teica lai braucu ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Nu , kadi Meerkji, apnemsanaas uz jauno gadu jums? Par guudmenu jau skaidrs- atkal sporta un bezalko plans kadas 2x pa sho gadu buus 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Pabeigt maģistraturu, darba paaugstinajumu, ingress ienemt latgali, aizbraukt uz Venspili, dzert ne vairak par 2l colas mēnesī, iemācīties advancet limeni standart masazu un erotisko. Aptuveni sada apnemsanas Pabeigt maģistraturu, darba paaugstinajumu, ingress ienemt latgali, aizbraukt uz Venspili, dzert ne vairak par 2l colas mēnesī, iemācīties advancet limeni standart masazu un erotisko. Aptuveni sada apnemsanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 ebal Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 SuperRembo , cik tad tu parasti litrus kolas iztemp? Man pazistamajam paris gadus atpakal bija operacija, kola itka kungji sap!sa, chels diena pa kadiem 3-6L izdzera spelejot pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Nu man parasti tie ir 4l nedela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted January 1, 2015 Report Share Posted January 1, 2015 Liepajaa lauka tiri labs laicins Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Liepajaa lauka tiri labs laicins Vētra ibio šito jauno gadu gribu aizmirst.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 (edited) Labais, izrādās, ka šodien ir 5diena. Paķēru bakardi melno, jākaļ plāns naktij. Tas nekas, ka rīt uz darbu trijos, šitā atdzēris es kādu gadu nebiju! Un sūdīgākais jau tas, ka nevar īsti apstāties Un es absolūti ar to nelepojos, noteikti moraļņiki būs makanākie! Edited January 2, 2015 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 2, 2015 Report Share Posted January 2, 2015 Ar ko šoreiz nolaidi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 (edited) 1L Beefeater 8.50 EUR..... FCK I LOVE RUSSIA TIkai brinos kapec tur 47% a mums 40%. Edited January 3, 2015 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 hujzin, cik esmu pircis te ar ir 47% edits: ne pircis, bet dzēris. pašam nesevišķi šitais Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Nu ues esmu bombey piekritejs, bet sitam ar ne vainas, un par taadu cenu ieraugot greks nenemt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Ar ko šoreiz nolaidi? Nevar skaļi teikt...Var uzost šo sadaļu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Vētra ibio šito jauno gadu gribu aizmirst.... 1. Janvaara vakara vel bija ok. Bet, kad ierakstiji tu, tad, jaa. oj, ja gribi aizmirst, tad labak neraksti te, visi atgaadinaas :DDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 1L Beefeater 8.50 EUR..... FCK I LOVE RUSSIA TIkai brinos kapec tur 47% a mums 40%. Speciāli sameklēju spiritos % un cenu. Ok, par 1l 20.99eiro 40%. Labs pirkums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Tjipa es nezinatu cik pie mums... Tapec tada shokaa! Ta ka es pargajis uz dziniem jau labu laiku, tad cenas zinu visam (aptuveni).! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Ir kaut kā iespējams attaisīt winrar kuram stāv parole ? 20 simbolu gara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 3, 2015 Report Share Posted January 3, 2015 Laba atlaide Logitech MMO pelei (pašu lapā) - http://mobile-gaming.logitech.com/en-roeu/product/g600-mmo-gaming-mouse Cik saprotu, tad piegāde uz Eiropu ir pa velti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted January 5, 2015 Report Share Posted January 5, 2015 Pedejas 24h baigi sekoju lidzi Renara mekleshanai, vai kads no gignieshiem ari tur piedalas?! http://skaties.lv/latvija/sonakt-kaltene-tiek-veikti-verienigi-pazudusa-renara-meklesanas-darbi/?utm_source=skati.es&utm_medium=redirect&utm_campaign=Redirect#/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now