raivisdotcom Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Iesaku noskatīties Hangover part 3 tik episki! wroooong. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Beidzot apmeklēju LIDO restorānu otrajā stāvā. Neskaitāmi cilvēki bija teikuši, ka droši var vest ārzemniekus, ļoti patiks, virtuve arī ir līmenī. Nu nezinu, steiks nebija guži 13 ls vērts. Tādā gadījumā labāk Fabrikas, Biscuit vai Ostas skatu steiks. Interjers gan bija patīkams un apkalpošana bija ļoti laba. Nezinu gan kāpēc oficiantes uz mani vienmēr lūkojās un ar smaidu līdz ausīm uz visu atbildēja - ar tādu apkalpošanu gan es pirmo reizi sastapos. Draugs teica, ka tas ir dēļ uzvalka - apšaubu. P.S. Bikšu priekša bija ciet - pats pārbaudīju. izmēģini restorānu/picēriju "Amarone" atrodas Korejas vēstniecības ēkā uz stūra pretī kongresa namam. ēdiens garšīgs un apkalpošana laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 GTA V Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=UvoVP4vZMJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 wroooong. +100500pārāk stulba filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraukskis- Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 wroooong. nav nemaz tik traki, pasmieties jau varēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 das iz guud! http://www.youtube.com/watch?v=k0PqHmonXGY#at=210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 das iz guud! http://www.youtube.c...qHmonXGY#at=210 Nākamreiz iemet kādu video no tālākas pagātnes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ectasy Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 Nākamreiz iemet kādu video no tālākas pagātnes! Es piemēram tādu video nebiju redzējis un pieņemu, ka neesmu vienīgais tāds, tapēc nečiepsti. Besī tādi, viss viņiem vecs, redzēts utt. Jā, es esmu nokavējis internetu! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 (edited) Es piemēram tādu video nebiju redzējis un pieņemu, ka neesmu vienīgais tāds, tapēc nečiepsti. Besī tādi, viss viņiem vecs, redzēts utt. Jā, es esmu nokavējis internetu! Atvaino,es biju mazliet pārsteidzīgs savos izteikumos,bet ja video ir vecs,tad tur neko nevar padarīt,tā kā,ja neesi to redzējis,tad būdā iekšā,muti ciet un skaties līdz esi septītajās debesīs! Un jebkurā gadijumā foruma labirintos var atrast video sadaļu,kur likt visu veco un vēl nebijušo video prieku Edited July 9, 2013 by joJO^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Kurš latvijā skaitās labākais Golfu forums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 (edited) Šodien nopirku jums Sašas odekolonu. oO_ Edited July 10, 2013 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Šodien nopirku jums Sašas odekolonu. oO_ Īsto Sašu vai to jauno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Īstā Sašas šobrīd nav veikalos, nācās iztikt ar jauniņo. Bet jauniņajiem jau arī nav ne vainas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 URGENT - te ir kāds, kas jēdz gana daudz no grāmatvedības? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Kurš brauc uz Pozitivus un mašīnā ir brīvas vietas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Kādu nevajag šodien aizvest uz Limbažu pusi? Zb vienam braukt. Smells like rape... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Aizved mani. Un neved mani atpakaļ uz Rīgu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Aizved mani. Un neved mani atpakaļ uz Rīgu. And murder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Tieši manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 hahaha sodien LTC samainiju ruuterus, viss kruti, bet ja tev ir ekonomiskais nets, tad ruuterim wifi funkciju sie apgriezh es pis, es to izdzirdot domaju, chaliit tu joko vai kaa dodiet tutus kaa uzlauzt to suudu, ja maz tas iespejams Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 jautājums sekojošs vai var apskatīt draugos izdzēstās vēstules? ir tāda iespēja? piemēram es netīšām izdzēšu vēstuli, bet tur svarīga informācija un man vajag viņu atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Ar administrāciju sazinies Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Kāds zin labu autoskolu bez visādiem najobiem? Gribu savējo uz tiesībām sūtīt, nezinu uz kurieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 10, 2013 Report Share Posted July 10, 2013 Es eju Credo, viss čotka. Teorija noliku ar pirmo reizi, mācijos no nulles pie Ingusa Ducena. Viņiem tagad tieši akcija, iepērkoties Maxima par 15ls B katogerijas teorija bez maksas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 šodien iekačāju mortal kombat komplete edition, eju spēlē, viss notiek un pašā sākumā parādās video settingi un logs, ka dators pats uzstādīs man piemērotos iestatījumus, ekrāns ķipa nomirgos paŗis reizes un viss, (aizņemšot 1min) bet es nogaidīju 15min un nekas nenotika, uzskāries arī it kā nebija. pēc parametriem visam jāiet uz max. kas varētu būt par problēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now