Nightmares^^ Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Ir jau ar, pie mājas šodien šķūrētājs braukā, piebraucu tuvāk, kā tak, kaut kāds čalīts uz ~20 gadiem pie ruļļiem, nodod pa virskārtu un visu žļurgu atstāj, arī uzsēdos, labi, ka viens labs krievvalodīgais izpalīdzēja nedaudz piestumt... Riepas jau labas, bet tās neko nedod, ja asfaltam pa virsu ir ledus kārta un sniegs pa virsu atstāts uz 20cm.... Ai, iešu labāk sētu pašķūrēt, lai labāk domas raisās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Wazik varbuut ritaa varu piekaapt ar 4paku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Ja tu manu mxeni pa koka galdu braukātu, tad tas varētu beigties ar galvas kausa lūzumu un žokļa deformāciju, .... wahahahahahaha .... DominiX beidz smīdināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Esmu pusbrīvs sākot ar kādiem pus4triem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Tagad tā steidzami savajadzējās uzzināt - kādas lietas nedrīkst pārvadāt uz UK ar ļoteni. Lidošu ar wizzair firmu. Nekad neesmu saskāries ar tādu nepieciešamību, bet tagad man te saka, ka tādu lietu kā medu nevar pat lielajā bagāžā ( to, kuru nodod ) pārvadāt. Any info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Atkal snieg... CIK VAR???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 zajebis, ka snieg, izbeigs kaisit to saali, jo tolka tapat no vina vairak nav. Saals deel sapisti ziemas zaabaki >( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lumpy Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 zajebis, ka snieg, izbeigs kaisit to saali, jo tolka tapat no vina vairak nav. Saals deel sapisti ziemas zaabaki >( Ruslans arī braucamajiem ātrāk metās Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEMS Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Jāiet pašķūrēt sniegu, savadāk es jau vairs no mājas iziet nevaru ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Spēciņa pietiks? Tu jau tikai repot māki, trusi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Tagad tā steidzami savajadzējās uzzināt - kādas lietas nedrīkst pārvadāt uz UK ar ļoteni. Lidošu ar wizzair firmu. Nekad neesmu saskāries ar tādu nepieciešamību, bet tagad man te saka, ka tādu lietu kā medu nevar pat lielajā bagāžā ( to, kuru nodod ) pārvadāt. Any info? No kurienes tāda informācija par medu? Kādu laiku atpakaļ pats vēl ņēmos pa lidostu, tādus dīvainus noteikumus gan neatceros par nododamo bagāžu, par rokas bagāžu - jā, tur nu gan nevar nodot. Maksimums ja nemaldos šķidrums bija 100ml, plastikāta iepakojumā rokas bagāžā. Labāk uzraksti, kādas, tavuprāt, šaubīgas lietas vēlies likt tajā bagāžā, tad arī centīšos atbildēt. Var jau būt, ka wizzairam kaut kādi dīvainie noteikumi, bet stipri šaubos par to. Ja nu Bencik piekāps forumā, tad viņš tev precīzi varēs pateikt, bet es uzskatu, ka par medu tās ir totālas pupu mizas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Nu tā lai 3,5k kilometru veztais Moldāvu medus pēkšņi nenonāktu kādam čigānam Rīgas lidostā Asi un sprādzienbīstami priekšmeti tie nav. Pārsvarā jau paika - maizes, desas, saldumi and shit. Bišk šmigas, dāvaniņas un drēbes. Man jau arī acis sametās kvadrātā, kad ko tādu izdzirdēju. Pirmā dzirdēšana bij. Loģiski, ka stikla pudelēs un burkās nepārvadāšu - tos koferus tur brutāli mētā. Negribētos medainā kreklā staigāt. Ne tik salds es gribu palikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Nu vot, es arī tā domāju. Neredzu iemeslu, kāpēc varētu pārvadāt alkoholu, bet nevarētu, piemēram, medu. Esmu diezgan pārliecināts, ka tās ir muļķības. Visas desas, maizes, saldumi, makaroni utt mierīgi var lidot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Nemuldi Ola !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Visu dienu noseedeeju CSDD dziivajaa rindaa un taa arii uz braukshanas eksi netiku, bet protams pa visu dienu 1ns cilveeks netika un atteicaas pazvanot, bet par cik jau pirms manis no riita 11 bija jau viens chuvaks iestaajies rindaa, tad bezjeedziigi pavadiitas 7h no kuraam tikai 6 minuutes lietderiigas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Cik var snigt? Tagad tik attapos, ka drīz jau Ziemassvētki, kā man besī meklēt dāvanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 A es mūku no valsts prom - nav jāpērk dāvanas Hehey, es pat pozitīvu lietu tajā visā atradu Man reāli besī šie svētki, visa tā liekā apdāvināšanās un svinēšanās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Jums vislaik snieg? Es neko vairāk par pāris sniega pārslām Aizkrauklē neesmu redzējis , laikam kautkāds kupols virsū Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Liepājciemā joprojām snieg, sasnidzis līdz nabai un snieg tālāk. Es esmu tik laimīgs, ka beidzot no šitās baltās nāves tikšu prom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Braukšu 23. decembrī uz liepāju atpūsties un pie reizes nosvinēt Ziemassvētkus. Jācer, ka jums tur vairāk nesnigs, lai mašīnu nevajadzetu kapāt no sniega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Kā domājat pasaules galu atzīmēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Kā domājat pasaules galu atzīmēt? pielikties upervecrīgsaidā Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Kā domājat pasaules galu atzīmēt? svinēt tad savu vārdadienu, pohuj uz pasaules galu Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEMS Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Kā domājat pasaules galu atzīmēt? Noskatīšos pēdējo GossipGirl sēriju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 hujna ta serija, izskatijas apmeram taa - vilkam garuma vairakus gadus, tagad mums jau pasiem piebesija un tapec pateiksim, ka gossip girl ir skrullis, end. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now