GooD`MeN Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Tas ir zaaaliites cepums? Izskataas garshiiigs Pa cik naak 1kg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Tas ir zaaaliites cepums? Izskataas garshiiigs Pa cik naak 1kg? nepārspējami Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 y000 ! es gribu eest bet nejau kkadu def edienu kaa omlete,pelmeni,vai makaroni pa flocki bet kko jaunu un garshiigu ! iesakat kko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turismox Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 y000 ! es gribu eest bet nejau kkadu def edienu kaa omlete,pelmeni,vai makaroni pa flocki bet kko jaunu un garshiigu ! iesakat kko uzcep kartupelus, uztaisi krabju siera karbonadi ar rivetiem burkaniem + majonezi un ruka ieksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bamb1n0 Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 y000 ! es gribu eest bet nejau kkadu def edienu kaa omlete,pelmeni,vai makaroni pa flocki bet kko jaunu un garshiigu ! iesakat kko omlete po flocki Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Pagājušo nedēļu bija jābūt D-pilī,kaut kāds murgs,visi Krievi,cik tur uzturējos pilnīgi neviens Latviski runājošs cilvēks nebija sastopams,lab,nav man problēma pa krieviski runāt,bet dīvaina sajūta pārņem,ka LV nostūri(bļe 2. lielākā pilsētā Latvijā),latviešu valoda ir konkrēti otrā valoda,vienkārši savos 24 gados nebiju tur bijis,biju pa Vidzemi un Kurzemi vairāk maisījies,kur LV tomēr ir izteikti pārsvars,pat Rīga,kur krievi ar latviešiem ir 50/50 tomēr mūsu valoda ir dzirdama,bet D-pilī...eh,arguments-RusLand tuvāk nekā Rīga,bet sūdi tādi...kaitinošs apstāklis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
th3crims Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 oo, skaisti, tieši 666. lapa, nu gaidam 6666. lapu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belovs^ Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 six six six murder murder jesus Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 Aleksandr Belof a.k.a Brigada....fck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Pagājušo nedēļu bija jābūt D-pilī,kaut kāds murgs,visi Krievi,cik tur uzturējos pilnīgi neviens Latviski runājošs cilvēks nebija sastopams,lab,nav man problēma pa krieviski runāt,bet dīvaina sajūta pārņem,ka LV nostūri(bļe 2. lielākā pilsētā Latvijā),latviešu valoda ir konkrēti otrā valoda,vienkārši savos 24 gados nebiju tur bijis,biju pa Vidzemi un Kurzemi vairāk maisījies,kur LV tomēr ir izteikti pārsvars,pat Rīga,kur krievi ar latviešiem ir 50/50 tomēr mūsu valoda ir dzirdama,bet D-pilī...eh,arguments-RusLand tuvāk nekā Rīga,bet sūdi tādi...kaitinošs apstāklis! tas ir tiesi labi, ka vini savakusies dieva aizmirstaa nostuurii..vismaz mazak smird pa visam malam Lavijaa kad es dpili iebraucu uztankoties, kasiere ,izdzirdedama latvieshu valodu, iepleta acis un saka stostities Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Man liekās, ka visiem jau sen ir skaidrs, ka tu smēķē marihuānu, bet varbūt pietiks zīmēties? Tu esi smiekliigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) Protams! Edited May 29, 2011 by Mo4itajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 666 devil devil devil... Vakar piedzeeros No 1na kurlandinja un 7tinjiem aliem Esmu juutami zaudejis formu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Pagājušo nedēļu bija jābūt D-pilī,kaut kāds murgs,visi Krievi,cik tur uzturējos pilnīgi neviens Latviski runājošs cilvēks nebija sastopams,lab,nav man problēma pa krieviski runāt,bet dīvaina sajūta pārņem,ka LV nostūri(bļe 2. lielākā pilsētā Latvijā),latviešu valoda ir konkrēti otrā valoda,vienkārši savos 24 gados nebiju tur bijis,biju pa Vidzemi un Kurzemi vairāk maisījies,kur LV tomēr ir izteikti pārsvars,pat Rīga,kur krievi ar latviešiem ir 50/50 tomēr mūsu valoda ir dzirdama,bet D-pilī...eh,arguments-RusLand tuvāk nekā Rīga,bet sūdi tādi...kaitinošs apstāklis! Pamēģini tajā pilsētā kādu 5dienas vakaru iziet ārā un pastaigāties (+vēl sarunāties latviski). Visas ielas nosētas ar sportistiem un katram vēlme iegūt sev lieku cigareti. Latviski tur tiešām lielākā daļa nejēdz runāt, bet nu tas man neliedz ar viņiem runāt latviski. Paši vien vainīgi, ka ne sūda nesaprot. Visvairāk atmiņā palikusi nesena "saruna" ar pārdevēju: :Jums spēļu kārtis ir? -Kadu okarte, zelta zivtina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Prasu šeit, jo mūzikas sadaļā reti kāds iegriežas. Kāds var palīdzēt nokačāt pilno versiju šai dziesmai: http://www.lindseystirlingviolin.com/music/transcendence/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Prasu šeit, jo mūzikas sadaļā reti kāds iegriežas. Kāds var palīdzēt nokačāt pilno versiju šai dziesmai: http://www.lindseystirlingviolin.com/music/transcendence/ Gabals labs.. Izmekleju visus savus torentus un dc++ un googles tantes palidzibu,nevaru tev palidzeet arii es gribetu visaa garumaa sho gabalu dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) goodmen, 0.99$ nav daudz. Edited May 29, 2011 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 goodmen, 0.99$ nav daudz. Vesels alus AmE lai panjem un tad man parsuuta Nevar tak buut ka netaaaa nekur nav..>Tagad frikadelj zupa tiek shmoreeta Un alutinsh vecais braalis lakts Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 aizmet pm vinjam, vinsh jau dabuja tracku no manis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 (edited) Ja reiz vajag mūziku lādēt, tad šēit var atrast gandrīz jebko. Edited May 29, 2011 by Mo4itajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jammetti Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 A kas notiks, ja, piemēram, ar Latvijas hokeja izlases formu pastaigās pa Daugavpili vakarā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 666 devil devil devil... Vakar piedzeeros No 1na kurlandinja un 7tinjiem aliem Esmu juutami zaudejis formu Cik dienas šoreiz izturēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 Cik dienas šoreiz izturēji? Nedelju un 2vas dienas 9dienas... bet man to vajadzeja...Tagad atkal varu sevi tureet raaamjos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 Šodien laikam būs jāiedzer kaut kas stiprāks. Braucot mājās bremzēju pie krustojuma, jo priekšā sarkans, bet te pēkšņi pedālis līdz grīdai un bremžu nav! Paveicās, ka pagājušajā nedēļā rocene tika savesta perfektā stāvoklī, savādāk būtu jauki ielidojis autobusa aizmugurē...sirds gan labi aiztrīcēja. Tagad klāt nāk vēl viens iemesls, lai domātu par citas mašīnas pirkšanu, jo šī manus nervus drīz būs sabeigusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 30, 2011 Report Share Posted May 30, 2011 Riitaaa Larinam dzimene Uhhh bus pixashana darbaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now