Nightmares^^ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Nē nu šovakar uzmeta man ziņu, kad atnācu mājās, ka vajadzētu saskrieties... Iepriekš nebiju pārliecināts, tāpēc neko neteicu Domi, davaj, tad jau uz sakariem... Bet 3dienās man liekas, ka no 18 laiž, paķer papīrus, tad jau tiksi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Nu mēs normālā vafelē 6dien mēģinājām ieiet Koijotos, kur iekšā bija like ~5 cilvēki un 2 no tiem mūsējie. Mūs nelaida iekšā, mēs esam par daudz iedzēruši. Aizgāja foršais bazars un tas gailis teica, ka mūs šeit vairāk nelaidīs Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 Kolēģis pielauza reģistrēties otrapuseelvē, bet neviena minka neatbild uz vēstuli "Pink or brown, spit or swallow?". Tur visas tādas frigidas? Nightmare, nāc bariņā. They haz JAILBAIT. EDIT: Jūsu profils no portāla otrapuse.lv ir izdzēsts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Kape tevi izdzēsa? Saraksti daudz interesantu lasāmvielu, lai es ap diviem atnākot mājiņās varu sākt lasīt un lasīt nenogurdams :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 hahahaha ja es shmigas kadrus atceros pareizi, tad shitaa tusejas pa pulkvedi un vinjai patik gara auguma dzeki, like 2 metri utt, bet vinjai pashai ir 1,7m max laikam dikti patiik suukaat staavus es varu ari sajaukt, bet liekas dikti lidziga Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 Bljiin, es chutj nenokritu no istabas Atkal vakars, pisties gribāsSpēks ir arī beidzot ribās, Ņemu tagad savu mīļo priekšā, Bāžu visur , kur var iebāzt iekšā, Tad es lēnām uz leju eju, Laizīt viņas kakas eju. Priecīgs siekaloju pežu, Laizu lielo kūsas mežu. Brīnums , pat tā labi ož, Mēlē tikai spirtiņš kož. Nahuj mīļā spirts tev pežā? Garšo taka skudras mežā. Tikko, mīļais, tu ar seju, Siekaloji gonoreju! Ko tu ,mīļā, tiko teici? Kas tev tur pa spirta tveici? “Mīļais! Vakar piedzēros , Un ar suni nodrāzos.” Ātri nomira tā kuņa! Arī dzīva nav vairs suņa. Tagad man ir slima seja, Dzīvo tur man gonoreja! Nekas īpašs, pumpas simts! Toties ziemā sejai silts! Skaistāks palicis pat esmu, Tikai problēmas ar dvesmu! Esmu tagad homītis, Tomēr vesels bibītis! Šodien es ar draugu geju, Maucam abi lēno deju! Laizu tam es kakas eju! Un nekādu gonoreju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 (edited) es varu ari sajaukt, bet liekas dikti lidziga Bļin, bet man viņa izskatās līdzīga vienai čiksai no augstskolas, kur mācos un redzu itin bieži EDIT: Jerrico LOL, KAS PAR PANTIŅU :DDDDD Edited April 14, 2011 by AmE Link to comment Share on other sites More sharing options...
miikstais1 Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Jerrico, hahah ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Nightmare kaa tev gaja Coyotos? Shodien 5diena! YeS!! Yuhuuuuu bet es uzvediishos pratigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 PIELIESI MUULI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Nightmare kaa tev gaja Coyotos? Shodien 5diena! YeS!! Yuhuuuuu bet es uzvediishos pratigi Es nemaz uz koijotiem neaizgāju Iesāku mājās ar heķi, tad aizvilkos uz fonteinu, tur 2 ali, pēc tam aizlaidu kkur līdz tavam galam, tur viens čoms dzīvo, tas nolika mašīnu un gribējām jau vilkt atpakaļ uz centru, bet tomēr sastādījām kompāniju čoma māsai un draudzenei, tā nu aizsēdējāmies, maigi ātrā tempā izsutinājām 0,7 Mirnaja, tas man kārtīgi iedeva kling-klang, tad mēs visi kopistiski laikam vilkām uz Klondaiku, kur dziedājām LV gabsīšus, dejojām un plosijāmies... Tālāk es neko daudz neatceros, zinu tikai, ka pavadīju pārējos aizbraucot ar taxi līdz viņiem un pats ar kājām vilkos mājās Tas nozīmē, ka smadzenes bija jau konkrēti atmirušas... Kaut kādos 5cos vai 6šos biju mājās... Pasākums pa pirmo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Šodien atpūtīsimies pa glauno - ar žaketi n stuff. Pa dienu darbā liela jubileja, vakarā ar mīlīgām minkām uz pirtiņu. Cerams, ka mani nepiedirsīs un tikšu pie mājās audzētas cūkas šašlika. Ņamm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 Pieljauju domu ka shodien buus mega siroshana pa vecriigu, lai izpatiktu manas un drauga vienlaiciigaas dzimshanas dienas pasaakuma viesu vajadziibas/veelmes, liidz ar to gan jau kkur saskriesies, kas shodien tusees vecriigaa (par 80% varu apgalvot ka iekliidiisim space dog, hhc, boombox) Ah so un 6dien gan jau vecajaa roca billy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 ja nu kas, manu numuru tu zini BOT^a Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 kaareiz sildiities saakshu tavaa galaa, netaalu no herasha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 15, 2011 Report Share Posted April 15, 2011 es majas un pec tam uz centru Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 esmu beidzot ticis maajas, nedaudz jaatkopjas un peec paaris stundaam jaadodaas taalaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 esmu beidzot ticis maajas, nedaudz jaatkopjas un peec paaris stundaam jaadodaas taalaak bota, pa vecrīgu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 vakar bija vecriiga, shodien vecais roca billijs un tad uz dziivokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 omg omg omg esmu kretins, satikos, notusejos utt ar bijusho, sanak esosho kraapu, vai vai vai kads es nelietis, bet nu es jau teicu, ka es negribu nekadas attiecibas, tatad tomer nekrapu un prikols tai bedrei mainit nosaukumu, tas pats suds vien ir - Safari, bijushais Justo un ka tik vel nesaucas, iegaju un ari aizgaju, pusijs ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 ja tu par roca bili tad maldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 16, 2011 Report Share Posted April 16, 2011 nee, es par SAFARI, tas kas starp domu laukumu un melngalvja namu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 vakar zbis pasedejam ar draugiem , pacepam desas , padzeram alu vakaraa aizgajam uz ''Can Can'' piceeriju , paneemaam 2vas ITALIA picas , pa celam bazareejaam ar kkadu l0hu par darba vietaam . aizgaaju majas , tagad esmu pamatigi apslimis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 1. Moon safari ir OK vieta, ja ir milzīgs gūdmens asinīs. 2. es negribu skatīties sava konta saturā 3. filma pārtrūkst ap plkst. 02.00. 4. braukt ar pirmo 21. autobusu ir faaaaaaaaaaaaaaaaking aaaaaaaaaaaaaaaaaaaasom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted April 17, 2011 Report Share Posted April 17, 2011 Pokeram beigas, hah... http://www.dailymail.co.uk/news/article-1377470/Poker-websites-shut-FBI-probe-end-online-gambling.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now