DoubleT Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 darn! Freimanis nomiris :/ GooD`MeN - tu pokeru nespēlē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 viens vilku apmekletajs mazak, yauns, 33 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
UrbanAstronaut Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Biju uz kino, filmu mašīnists. Kaut kā tiku filmas kritiķos iekš kino manija Filma tiešām forša, lai gan bija paredzama. Ierasta Stathama filmu sižets. Kā arī foršs melnais humors. Anyway, šodien būs jāpaspēlē RIFT beta. Gribās uzzināt, kāpēc steamā tik daudzi pērk to spēli. Lai tiktu uz preses seansu , un pēc tam parunātu par filmu kinomānijai nevajag būt nekādam spečukam. Kinomānija pati par sevi ir liels feils. Kinotēka pa LTV1 katru ceturdienu un sestdienu. Ar to arī sāksim lēnām izzist ārā no tv to stulbi kinomāniju , kurā vērtē tikai filmas , kuras ir populāras , tātad sūdīgas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Vo to es nesaprotu, es labāk izdzertu litru šnabi, lai atrubītos, nevis paņemtu miegazāles... Es tām ripām laikam nekad neuzticēšos... Man nav laika pohaam, bet guleet vajag, ja jau neuzseezhas uz tableteem un neielaizh to visu darishanu liidz dozas palielinaashanai un glukiem, kaa man vienu briidi bija tad ir tiiri ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 don't this shit make a nigaa wanna jump jump Beidzot esmu pilntiesiigs shoferiitis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Un mums būtu jāveic vel lielāki drošības pasākumi uz braucamās daļas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Nu ja sanaaks, tad es ieprieksh pabriidinaashu kur nuujot nedriikstees Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Džeri, ko ciga dara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 āāā, kā man besī tā reklāma pa LNT "viktorīna" viņu sakāmais un sejas vnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 don't this shit make a nigaa wanna jump jump Beidzot esmu pilntiesiigs shoferiitis Apsveicu. Ir arī kāds auto ar ko sazu pirzhamo vizināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Es esmu SICK Es atkal jau kuro dienu pec kartas vnk pielejos kaa cuuka un juutos BRIESMIIGI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Medal Of Honor = 11Ls http://www.g2play.net/store/Medal-Of-Honor-2010-EA-Download-Manager.html P.S. Un kurš bija labāks - Black Cocks vai MOH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Medal Of Honor = 11Ls http://www.g2play.net/store/Medal-Of-Honor-2010-EA-Download-Manager.html P.S. Un kurš bija labāks - Black Cocks vai MOH? Kaut kad nesen lasīju rakstu par to, ka MOH lai arī kā gribētu būt kaut kas jauns, tomēr spēlētāju nekad nepametīs sajūta, ka tas ir labas kvalitātes COD "pakaļdarinājums". Īsti negribas teikt pakaļdarinājums, bet sanāk tā, ka COD savās spēlēs ir izmanojis ļoti daudz elemntus kurus gribot vai negribot ir jāizmanto lai spēli padarītu interesantāku. Katrā ziņa ja SP story būs interesants noteikti, ka arī MOH vajadzētu izspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 T0mass maacaas, kachaajas, dzer un piipee zaali, kaa jau vnm LAVRx pilna seeta ar visaadiem driniem no Vacijas savesti, taadu nopietnaaku pagaidaam nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Lai tiktu uz preses seansu , un pēc tam parunātu par filmu kinomānijai nevajag būt nekādam spečukam. Kinomānija pati par sevi ir liels feils. Kinotēka pa LTV1 katru ceturdienu un sestdienu. Ar to arī sāksim lēnām izzist ārā no tv to stulbi kinomāniju , kurā vērtē tikai filmas , kuras ir populāras , tātad sūdīgas. es tak zinu, ka nevajag būt nekādam spečukam, tāpēc jau ieliku to smailiju, jo tur nokļūt var random cilvēki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 don't this shit make a nigaa wanna jump jump Beidzot esmu pilntiesiigs shoferiitis Apsveicu ar tiesībām patstāvīgi mācīties braukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Sveicu AmE "acītē" Iedzeršu par tavu veselību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Gratjulācijas no manītis arīdzan :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 Esmu pasīvais šovakar! Neaiciniet mani,nekur neiešu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hm. Murdock Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 ... jo alus ir salds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 ... jo alus ir salds! 1ns alus vakara gaitā pie vakariņām neskaitās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted January 29, 2011 Report Share Posted January 29, 2011 poha. poha. poha. šovakar jābrauc uz talsiem tusēt, yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
griffin Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 (edited) Edited January 30, 2011 by BriGe Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 vai, paldies par apsveikumiem Nosvinēju bez dzeršanas, bet labi laiku pavadīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Kaarteejais riits, kad pamostos no taa, ka gribaas eest. Pa maiziitei un guleet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now