lvhomie Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Kā sauc to pluginu, kad ieej serverī parādas servera noteikumi??? PLZ uzdrukājat kādus pluginus jūs izmantojat savā serverī (ierakstat aprakstu). Es tik gribu pēc iespējas tādus pluginus kuri ir populāros serveros un citiem patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 tu domāji noteikumus kas parādās ar dzelteniem burtiem kreisajā ekrana pusē ? ja jā tad reku links... Izlasi aprakstu un sapratīsi kur kas jāliek http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=138226 Link to comment Share on other sites More sharing options...
easports Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 lvhomie said: Kā sauc to pluginu, kad ieej serverī parādas servera noteikumi??? PLZ uzdrukājat kādus pluginus jūs izmantojat savā serverī (ierakstat aprakstu). Es tik gribu pēc iespējas tādus pluginus kuri ir populāros serveros un citiem patīk. ******** un ja tev velreiz kauko taadu vajadzees luudzu lieto search ******** tas ir ljoti daudz runaats szemak bildi ielikshu Man ir apnicis :@ :@ shitie ****** *** *** ****** ****** Link to comment Share on other sites More sharing options...
lvhomie Posted April 12, 2007 Author Report Share Posted April 12, 2007 easports said: ******** un ja tev velreiz kauko taadu vajadzees luudzu lieto search ******** tas ir ljoti daudz runaats szemak bildi ielikshu Man ir apnicis :@ :@ shitie ****** *** *** ****** ****** Labs ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now