kaarums Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 tiko uztaisiju cs serveri, itkā viss ok, viss iet. Eju serverī- rādas- invalid cd key (c:), tas nozīmē, kad uz mana servera ir steam. bet ir viens āķis- es nēsmu licis nekādu steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Un kāda jēga no tava bezjēdzīgā posta? EDIT - jautāju, jo tu nebīji nekādu jautājumu uzdevis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 Un kāda jēga no tava bezjēdzīgā posta? bezjēdzīgā? omfg. kur tu redzi ''bezjēdzīgumu''? es prasu, vai kāds zin, kas ir pa vainu, kāpēc rāda, kad tjipa ir steam, bet īstenība nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Pinnotie topiki 4evāā Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 bezjēdzīgā? omfg. kur tu redzi ''bezjēdzīgumu''? es prasu, vai kāds zin, kas ir pa vainu, kāpēc rāda, kad tjipa ir steam, bet īstenība nav. es patiesibaa neredzu nekur jautajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 es patiesibaa neredzu nekur jautajumu YO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) tiko uztaisiju cs serveri, itkā viss ok, viss iet. Eju serverī- rādas- invalid cd key (c:), tas nozīmē, kad uz mana servera ir steam. bet ir viens āķis- es nēsmu licis nekādu steam. nu lol sikais idiot taks serveris ir jakrako X_X ediite tev amxx nestrada Edited April 7, 2007 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 nokrako swds.dll ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 tiko uztaisiju cs serveri, itkā viss ok, viss iet. Eju serverī- rādas- invalid cd key (c:), tas nozīmē, kad uz mana servera ir steam. bet ir viens āķis- es nēsmu licis nekādu steam. tu tiesam esi daunis. No comments. Uzkrako swds.dll & uzliec amxx & aizej dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Dieva dēļ kas tur ko nesaprast... Serveris pēc būtības ir STEAM... Tikai mēs (samaitātā) paaudze visu izmantojam nelegāli.. Kā piemēram serverus... Tapēc mēs tos nokrekojam un tie pārtop no STEAM(legālās versijas) uz NON-STEAM(nelegālo versiju) Kapiš ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 tu tiesam esi daunis. No comments. Uzkrako swds.dll & uzliec amxx & aizej dirst vieniigais, kas var aiziet dist, ir tikai tu! muljis, i drit vai kocinj, es tev te prasiju kko pisties? mozga, jopt, shitaadu aaniishus ka tevi te riiga njem dirsaa katru dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) vieniigais, kas var aiziet dist, ir tikai tu!? muljis, i drit vai kocinj, es tev te prasiju kko pisties? mozga, jopt, shitaadu aaniishus ka tevi te riiga njem dirsaa katru dienu. Neozh pec spama? Ko saka citi? PS. Dalbajob, es tev pateicu, kas tev jadara, taka nedirs daudz bezjegaa! PPS. Kas tad nem tos nabadzinus dirsa? Tu? Vai ari tu esi tas nabadzins, kuru nem pakalaa? PPPs. Iemacies gramatiku. (jalieto komati) PPPPs. Iemacies rakstiit! (aizej pie logopeda) Edited April 9, 2007 by r1lexY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts