Janka93 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Shodien veel viens peedeejais jautaajums... Kas man ir jaaizdara, ja servera consolee, man iet visi amx_map amx_ban utt. Bet kad es ieeju cs tad tajaa consolee man neiet tas viss.... Kas man ir jaaraxta lai cs konsolee arii es buutu admins, un vareetu mainiit kartes utt. Protams ja taa var.... Vienkaarshi baigi neerti ja vajag nomainiit karti iet araa no cs, un mainiit karti... Luudz pasakat.... un tad jau es driizumaa vairs nebuushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Ahh nu... Ieej sava servera mape, talak cstrike\addons\amxmodx\configs un atver failu users.ini faila beigas ieraksti "tava ip" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 (edited) iēēj iekšā: addons/amxmodx/configs/ atver vaļā failu plugins.ini pašā apakšā ieraksti: "niks/ip" "parole" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" P.S. Ja tu uzliec serv paroli, tad kad iēēj iekšā cs konsolē ieraksti: setinfo _pw "tava parole" un konektējies klāt savam serverim! Edited April 4, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 iēēj iekšā: addons/amxmodx/configs/ atver vaļā failu plugins.ini Kaada beztolkaa plugins.ini?? Nemaaci citiem mulkjibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janka93 Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 PALDIES!!! man beidzot aizgaajaa viss kaa naakas!!!! Bet pluginam tieshaam tur nav nekaaada dalja, tik stulbs es arii neesmu!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Kaada beztolkaa plugins.ini?? Nemaaci citiem mulkjibas ehh sry. vnk draugam šodien pa serveri čakarējos, un visulaiku vajadzēa līst iekš plugins.ini, tapēc man taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now