Kaiba Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Webzait Taisiits ar e107 1-Kaa nomainiit vardus (Navigation,Powered by,Online,Register,log-in,logout) 2-Kaa ielikt bannerus 3-Kada bija adrese pluginiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 1. C:\AppServ\www\e107_languages\English <-- tur njem tajas failinjos tulko 2. admin paneli pie banners 3. www.e107coders.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiba Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 1. C:\AppServ\www\e107_languages\English <-- tur njem tajas failinjos tulko 2. admin paneli pie banners 3. www.e107coders.org pa #1 newari patiekt kursh fails tieshi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 teu taks pateica "tur tajos failinjos ej un tulko.." manuprat e107 nav labaka izeja, tas pierada tikai owneda tizluma pakapi ps atvainojos par spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiba Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 Man vaig nonjemt visus tos bannerus kur it "pwered by" Tie banneri ir MySQL e107 utt.. Kaa vinjus nonjemt... 2-Kaapeec es newaru download any plugin ? Man raada ka tu shodien esi vilcis 10...OMG visp pluginus neesmu njeemis no turienes..WTF ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 Novilkt nevari, jo tur ir jaregjistrejas. Tos banerus var nonjemt ieejot TE un kur atrodas taa iedalja "powered by" uzspied "function" un uzliec disable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaiba Posted April 4, 2007 Author Report Share Posted April 4, 2007 done... Bet kas par gluku es ieliku voti...Man raada ka vinja ir Bet ieeju iekshaa pashaa webaaa nekaa nau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 hm tu doma kkadu vote pluginu? Ja ja tad sakuma tev vinjsh no admina panel ir jaieinstale, tad turpat var ari nokonfiguret. Pec tam ej uz jau uz iepriksh mineto linku, jeb TE un tur ir tads diezgan garsh saraksts ar neaktivajiem pluginiem. Atrodi savu vote pluginu, iezime to un blakus uzspied kur ievietot(activate in area 1 utt.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 teu taks pateica "tur tajos failinjos ej un tulko.." manuprat e107 nav labaka izeja, tas pierada tikai owneda tizluma pakapi ps atvainojos par spamu vot tas ir jefinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now