NaGe Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 tatad kompileju karti, itka viss ok, bet ir kaut kaadi gluki (skat attelaa) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 nu laikam esi ielicis kaadu kluci durviis... maybe 2 durvis 1? vnk izdzees durvis un paskaties kas tur apakshaa.. vnk nav laika skaidrot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 no tava rakstita neka neizpratu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 nu tev tajaas durviis ir veelvienas durvis, un taas otras reegojas cauri pirmajaam. Tapec tik tizli izskataas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 nu tev tajaas durviis ir veelvienas durvis, un taas otras reegojas cauri pirmajaam. Tapec tik tizli izskataas... nav divu durvju :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 vienkārši izdzēs tās durvis un paskaties kas par problēmu, ja nav problēmas un taisi durvis par jaunu (iespējams ka tu pašas durvis esi nepareizi uztaisījis)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 man gandriiz visais mapei bija taadi suudi, jo man mapee bija kkaads galjims leak, kuru kompileejot neuraadija.. kad es kjipa vinju salaboju viss bija bumbaas! topics vareetu buut kaadas 10 lpp atpakalj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 arvist tava atbilde galīgi garām! šitā izskatās tad kad diviem klučiem pārklājās virsma. piemēram ieliec kasti sienā un kastes malu turpat kur sienas mala, tad būs šādi gļukaini kastes textūra pārklājusies ar sienas textūru paskaties hammerā arī var pamanīt šo efektu un tādējādi redzēt to kas pārklājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 vincister atceries es pat demo biju ielicis! man nekas nepaarklaajaas, bet bija kkaads gljuks ar gaismaam utt..... tu pats ar mani veel paarspriedies... un ja nemaldos galu galaa bija taa, ka nevis kkaads leak bija, bet sky man kkur nebija pareizi uztaisiits vai kkaa taa.. nu es pat vairs neatceros.. ja tev nav ko dariit tu noteikti atradiisi to manu topicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now