crushy Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) kā lai es adobē dabūju cs'ā transperentu krāsu? (zilu) kāds varētu pateikt kas jādara, vai kāds krāsas kods jāraksta Edited April 2, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 tad kur tev to transparento krāsu vajag? adobē vai csā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 adobē es taisu sprayu, bet nezinu kāds ir CS'A transperent krāsas kods ADOBĒ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) tās vietas, ka jābūt caurspīdīgām ieklāj ar vienalga kādu krāsu. Tad paņem programmu, ko esmu pievienojis lejā un tur būs lodziņš - remove color paņem to krāsu, kuru tev vajag padarīt caurspīdīgu un spied remove color, tā krāsa tad paliks zila. edit: paskatījos, ka tur ir replace colour un tad kad uzspiedīsi to replace, tad vēl nomaini izmērus, jo tikai tad krāsa paliks zila, tas tāds bugs neliels. Edited April 2, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 2, 2007 Author Report Share Posted April 2, 2007 pats jau uzzināju kā... atvēru ar wally kādu {textūru un iezīmēju zilo krāsu copy&paste adobē, tad ar pipeti dabūju vajadzīgo krāsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts