WolfBlade Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Dzeki nav dumji! Agrak vai velak (pec 1 menesa), bet visiem ar kreiso Windowsu naksies atdurties pret to, ka updates vairs nespid. Ok - bus tur visaadi cracki, bet updeitu nebuus. Karoce - bus reaals pisaks! Beefy A nafig vispār tie updeiti ir jātaisa? Personīgi man pietiek ar sevice pack 2 un firewall.Antivirusu programmas arī nav. Un viss ir 4iki-piki, un Vispār uz vistu ir jāpāriet Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) A nafig vispār tie updeiti ir jātaisa? Personīgi man pietiek ar sevice pack 2 un firewall.Antivirusu programmas arī nav. Un viss ir 4iki-piki, un Vispār uz vistu ir jāpāriet pilniibaa piekriitu wolfblade! Man laptopam legaals WxP, es tos nokachaatos updeitus nemaz neinsteleeju! var iztikt! Edited April 1, 2007 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 piekritisu pa apdeitiem, bet par vistu gan ne.. win vista ir x64 nevis x32 +uzmeto to vistu bus citigak jameklee draivi n shit es labak palieku pie xp kas ir normali uzhakots negluchi utt.. a to vistai tagad visi bugi jalabo noteikti bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 pag, pag uz vistas nejiet daudzas programmas un vista nem dudz resursus! es visdirizak vle nepariesu, tad vienigi man japariet uz labakau datora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now