arnizs Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 karo4i lai es spletu cs ar normalu grafiku man vajag nvidia video draiveri, panjemu noka4aju vinju ar nosaukumu Video drivers (Nvidia) for Xp bet prikols tads, kad es vinju instaleeju man vins apstajas un uzmet sudu kkadu,tjipa ka instalacija nevar turpinaties, jo programma neko tadu nav atradusi... WTF kas vinjam jaatrod? es tach instaleeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Pipars Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 man karoch bij tieshi tas pats , un es ar nesapratu - nu kaa gan taa var buut ka izmet kaut kaadu erroru - kursh noteikti neko nepaskaidro un neljauj instaleet , njaa , bet es taksh instaleeju . bljaa , izprintee to draiveri un iemal kotletees - paliidz karoch . lai veicas . Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnizs Posted March 28, 2007 Author Report Share Posted March 28, 2007 sviestss kkads.... thx, gan kads zinas, tape prsau palidzibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 karo4i lai es spletu cs ar normalu grafiku man vajag nvidia video draiveri, panjemu noka4aju vinju ar nosaukumu Video drivers (Nvidia) for Xp bet prikols tads, kad es vinju instaleeju man vins apstajas un uzmet sudu kkadu,tjipa ka instalacija nevar turpinaties, jo programma neko tadu nav atradusi... WTF kas vinjam jaatrod? es tach instaleeju varbuut taapeec, ka tev ir radeons, nevis GeForce?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 gadijumaa nav nekaads errors par nvidia logo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 vnk nokačātais draiveris neder tavai video kartei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Uzzini preciizu nosaukumu videokartei, tad taalaak domaa par draiveriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now